Marja

Den långa resan.

Det som göms i snö…

buds

Första cykelturen i dag. Jag hade så mycket annat att göra, men kände att jag bara måste bära ner cykeln på gården och ta en första tur. Men vad är det med mig? Jag hade svårigheter att både stiga på och stiga av och fick faktiskt t.r.ä.n.a. några gånger att lyfta högerbenet över ramen, som inte alls är hög. Sen tyckte jag att det var svårt med balansen, men efter en bit blev det som vanligt.

Ja, allt var faktiskt som vanligt. De här påsarna har legat hela vintern vid tunneln under E4. Vem på kommunen ska jag skicka bilden till?

hundskit

Jag vet inte om det är någon/några som samlat ihop påsarna på ett ställe för att demonstrera, eller om någon har börjat och sedan andra fortsatt lägga sina påsar här. Jag vet faktiskt inte var den närmaste tunnan finns, men jag tycker fortfarande att den som inte kan ta hand om skiten, ska inte ha hund. Hundskit i naturen och hundhår i torktumlaren… vem ska ta ansvar/ hänsyn.

Det låg påsar längs hela cykelvägen och några hade till och med hängts upp på trädgrenarna som färgglatt påskpynt.

Dagens akvarellutmaning var ’mother’. Jag hyllade min finska mamma ’äiti’ och eftersom jag är scrappare använde jag stämplar som jag målat lätt.

mother

Ha en skön söndagskväll <3

 

2 kommentarer

 1. Ditte

  Vad roligt att dn cykelsäsong har börjat. Men väldigt trist med dessa påsar. Borde vara höga böter på att göra så och hund borde ägarna till dessa absolut inte ha.
  Puh, man kan verkligen bli irriterad.
  Vilken fin bild du hedrat din mamma med. Verkligen! Roligt att få se.
  Stor kram!

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Tack Ditte! Det är så trist med hundbajset, för det drabbar hundarna… folk börjar tycka om dem i stället för ägarna. 🙁
   Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.