Marja

Den långa resan.

Luftigare

Ingen trötthet i dag. Det var nog bara vanlig måndagsdepp i går.
I dag kom PMU (Pingstkyrkans loppisverksamhet) efter tre stolar, ett litet databord och en förvaringsgrej. Det var fjärde gången under de senaste tre åren de kommit och hämtat grejer, när jag flyttade gav jag nästan hälften av mitt gamla hushåll till dem. De driver bra hjälpprojekt i Afrika, som jag gärna vill bidra till.

Det blev plötsligt luftigt och skönt här hemma, för den senaste veckan har det känts som om jag bott i en möbelaffär. Bara för att exet råkade sitta sönder en gammal stol och för att Ikea nu finns i stan, sattes en snöboll i rullning och jag har bytt ut alla mina stolar utom köksstolarna. Så det kan bli! Jag har möblerat om lite i sovrummet och det blev mycket luftigare.

På torsdag ska jag bli intervjuad om mitt bloggande i en forskning om äldre och sociala medier. Det känns spännande, men jag är lite nervös för en sak… nämligen att jag ska få fördomsfulla frågor om äldre på nätet. Då kommer jag kanske att bli lite otrevlig. Jag måste tänka på att intervjun spelas in…

Dagens akvarelluppgift var gul.

gul

 

Ha en lugn onsdagsnatt <3

 

2 kommentarer

  1. Ditte

    Skönt att du är piggare igen!
    Pingstkyrkans loppisverksamhet tycker jag också är bra och har lämnat till dem och man vet att det är en bra hjälpverksamhet.
    Ibland är det skönt att byta ut en del gammalt och vi är på gång nu med en del tyngre möbler. Vill ha in en lättare känsla så det blir i vitt och ek och lägre möbler.
    Vi har ju inte bytt något egentligen så det är dags nu. Du har ju däremot bytt en del för några år sedan, men man tröttnar och ändrar stil och smak.
    Kul med intervjun och det går säkert bra. Du får berätta mer.
    Och en fin gul akvarellmålning fick du till.
    Stor kram!

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Tack Ditte! Ja, jag har verkligen möblerat om de senaste åren. 🙂 Jag tror det blir bra när ni byter ut större, tyngre möbler mot mindre. Problemet är ju att vissa möbler kanske är ärvda och har ett visst känslovärde. Då får man ju göra en kompromiss. 🙂
      Kram! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.