Marja

Den långa resan.

Det blev så där…

IMG_20160516_224913l

I kväll hade jag så här fint främmande. Jag fick för mig att bjuda hela gänget på middag och kom sen på att jag skulle laga mat till en kock. Det blev som det blev. Laxen fick stå för länge i ugnen och så hade jag glömt att köpa citroner. Jag hade gjort en enkel sås på creme fraiche, osötad senap, agavesirap och ärtgroddar. När jag skulle ta ut skålen den var i ur kylskåpet snurrade hunden runt mina fötter och jag tappade skålen upp-och-ner på bordet. Vi fick  byta duk på bordet och klara oss med det lilla som blev kvar i skålen.  Men den kokta nypotatisen var god.

Mara fick ett ben att knapra på och nu har jag dammsugit upp alla smulorna efter det. De kan vara vassa att trampa på.

I morgon ska jag vara på Johannas jobb och sen ville Ronja gå på bio på kvällen. Min barndomsvän ringde just… det var osäkert om vi skulle kunna träffas, men nu ska vi ses på onsdag. Ser fram emot det. På torsdag åker jag hem. Dagarna går fort.

God natt mina vänner <3

8 kommentarer

 1. Ditte

  Ler och känner igen mig själv. Men ni träffades och lite mat blev det…
  Visst går tiden fort och du får ta fler besök till huvudstaden.
  Trevligt att det blir av att träffa din väninna, ibland är det ju svårt att åf ihop det.
  Kram!

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Ja, det är lustigt att när en sak går fel blir allt fel. Erik sprang och köpte en citron på Konsum, för det var viktigt för honom och laxen gick att äta trots att den var lite torr.
   Kram! ☺

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Johanna pratar med henne så att hon ska sitta stilla. Hon ’lyssnar’,
   Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.