Marja

Den långa resan.

Fyrkantig utsikt.

skywatch

Gårdagens himmel nere vid sjön.

Jag sov som en stock i natt. Drömde mycket och vaknade med stel nacke. Jag drömde bl.a. om en man som hade väldigt ovanliga glasögon. Han hade en pålimmad läsruta precis som jag har, men hans satt mitt på glaset och var liten och fyrkantig. Som en liten kikare. Han kom gående emot mig och jag hade svårt för att hålla mig för skratt.
Så intressant. Någon som ser fyrkantigt på tillvaron, som fokuserar genom en liten ruta, som inte kan/vill se ’outside the box’. Så tänkte jag och eftersom de man drömmer om är olika sidor av en själv, måste jag ju fundera över vad jag inte ser… eller vad jag inte vill se… för det är väl inte så att jag går omkring med skygglappar?

Tröttheten har suttit i hela dagen i dag med. Det blev en cykeltur till Ålidhem, efter maten somnade jag en stund på soffan och så hade jag bokat tvättstugan. Nu har jag skrivit protokoll och fixat lite inför föreningens årsstämma på onsdag. Och jag längtar efter att få måla, jag har inte målat något på länge och ligger efter med månadens utmaningar. I morgon kanske…

Ha en lugn söndagsnatt <3

 

 

4 kommentarer

 1. Ditte

  Nej Marja, jag tror inte att du har skygglappar på dig . Men tillvaron kan kanske ibland behöva placeras in i boxar så att man kan sortera allt man upplevt. Och för att kunna göra dte kan det var bra att ha fyrkantiga glasögon.
  Hoppas du snart är utvilad igen och känner att tillvaron är sorterad.
  Kram!

 2. Judy

  What a beautiful view! 🙂 Glad you had an enjoyable holiday and are home safe. I sure look forward to your watercolor paintings. Hugs! 🙂 Judy

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Thank you, Judy! Sorry I haven’t responded to your mail. Glad to hear from you! 🙂
   Hugs! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.