Marja

Den långa resan.

Vad hände?

Allt går inte alltid som man tänkt sig. Oftast blir man besviken, men någon gång blir man glatt överraskad. Det hände i kväll. Vi hade årsstämma med bostadsrättsföreningen och jag hade gruvat mig hela dagen. Intresset för föreningen är inte så stort och vi har haft svårt att få ihop en styrelse, men nu kom det två nyinflyttade killar som båda var villiga att vara med. Jag hade lust att ställa mig upp och dansa en glädjedans. Båda två studerar på läkarlinjen och fann varandra direkt. Nu kunde vi utöka styrelsen med en medlem och behöver inte längre balansera på kanten.
Husets yngsta medlem var också med, lilla Idun som högljutt biföll våra beslut. Årsstämman brukar ju vara tradig med alla formella punkter, men stämningen var faktiskt glad och avslappnad. Det gångna året har vi fixat nya stadgar och mitt projekt med cykelskjulen är i gång igen. Jag känner mig riktigt nöjd och ger mig själv en klapp på axeln.

God natt mina vänner <3 

4 kommentarer

 1. Ditte

  En klapp på axeln och en kram kommer från mig. Vad skönt att det blev en trevlig stämma och att killarna var beredda att hoppa in i arbetet Kul! Roligt att ditt projekt med cykelskjulet avancerar. Grattis!
  Önskar dig en pigg och trevlig torsdag.
  Kram!

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Tack Ditte för klapp och kram! När man minst väntar det blir en positiv överraskning som en dubbel glädje. De här killarna verkade också så jättetrevliga och ödmjuka. Vi ska ha konstituerande möte på måndag och det ska bli intressant.
   Det är full storm ute i dag och jag undrar om det går att cykla.
   Ha en fin helg! Kram! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.