Marja

Den långa resan.

Sista juni

IMG_20160630_125403

Sista dagen i juni i dag. En månad med sömnlöshet och ljusa nätter då solen aldrig verkat gå ner, en storm som slet löven av de små björkarna utanför mitt hus, jag kramade många fina björkstammar och firade en skön midsommar bland myggen i Norrbotten. Sommaren är kort… eller rättare sagt, sommaren går fort.

Jag går i slow-motion. Det är ganska skönt ibland. Inget planerat, förutom tvätt och en träff på måndag. En busstur till Mariedal på dagen och en cykeltur på kvällen och jag är nöjd. Mina fönster är fortfarande oputsade, bokhyllan odammad och jag har inte tagit fram symaskinen. Hmm.

Ha en lugn fredagsnatt <3

4 kommentarer

 1. grandmother

  Sommaren har bara börjat, men det låter som att du kommit in i ”semesterkänslan”. Det är bara bra, slappna av och njut! Kram

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Ja, jag har verkligen sommarlovskänsla och det är verkligen skönt. 🙂
   Kram!

 2. Ditte

  Jag tcker att ”slowmotion” verkar vara bra och där är jag också. Ont i armen och foten påverkar nog också.
  Låter som om du har det bra och gör det du känner för. Precis som jag tycker det ska vara.
  Stor kram!

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Länge sen jag hade sommarlovskänsla, så jag ska nog ta vara på den. 🙂
   Hoppas fot och arm känns bättre!
   Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.