Marja

Den långa resan.

Radiolyssnardag

vitalupiner

Jag tycker att gula och vita lupiner är så fina.

I dag har jag haft en riktig radiodag. Jag är en periodare när det gäller att lyssna på radion. Det blir mest på sommaren när jag vill lyssna på sommarpratarna. Sen blir det mest musik. I Stockholm lyssnar jag alltid på ’Lugna favoriter’ på nätterna. När jag var uppe i Norrbotten fick jag in en populär finsk radiokanal ’Radio Nova’ med fin musik på nätterna.

I dag rattade jag in närradion och fick finsk musik non-stop hela eftermiddagen. Gamla fina låtar varvade med nyare… inget mellansnack och ingen reklam. Passade bra till dagens aktiviteter här hemma. Jag har plockat undan och sorterat papper, planterat om en blomma, dammtorkat och städat, strukit, lagat mat m.m. Tråkiga saker man måste göra ibland, men som går mycket lättare med bra musik i bakgrunden.

Ha en lugn söndagsnatt <3

8 kommentarer

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Ja, det är intressant att höra om olika människors liv och tankar. Du kan lyssna på nätet också ifall du missat något program du vill höra. 🙂
      Ha en skön vecka!

  1. Ditte

    här hemma är radion ofta på och jag varvar med musik och pratkanaler. Just nu lyssnar jag gärn på ”Sommar”i P1 och de program jag inte kan lyssna på nu laddar jag ner och lyssnar på vid andra tillfällen.
    Vi fick tips om ett radiopragram ”p4 plus”som bara finns via nätet och där man slipper reklamen och musiken innehåller allt från 50 talet och framåt. Riktigt bra!
    Bra att du fick uträttat det som är ack så nödvändigt och med trevlig musik på.
    kram!

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Tack Ditte! P4 plus har jag också hört talas om… ska se om jag hittar. 🙂
      Kram!

  2. Freja

    Jag lyssnar ofta på radio, men via podd numer. Så kan jag lyssna när det passar mig själv! Lyssnade på Anders Kompass sommarprat idag.

  3. Caanita

    Skriv bara in P4 plus, så kommer du till denna trevliga musikkanal.
    Kul att höra vad du tycker om den.
    Lycka till!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.