Marja

Den långa resan.

Min favoritpark

IMG_20160922_130430

Tandläkarbesök i dag och det betyder alltid en sväng i Vänortsparken på vägen dit och ibland även tillbaka. I dag var höstfärgerna som vackrast.

IMG_20160922_153842

Jag är ju väldigt förtjust i den parken… i den organiserade röran av olika växter, den lilla porlande bäcken och de små charmiga broarna. På hemvägen gick jag runt en lång stund och bara njöt av den frodiga växtligheten.

IMG_20160922_183529

Tandläkarbesöket gick bra och det börjar kännas bättre igen att gå dit. Den nya tandsköterskan är riktigt trevlig och omhändertagande och det är väldigt positivt. Jag börjar få tillbaka förtroendet. I dag gjordes vissa mätningar för inplantaten… två skruvar blir det.

På morgonen var jag inne på YouTube och tittade på videos om hur man tejpar hälen med kinesologtejp. Det såg inte så svårt ut, men viktigt att sträcka tejpen på mitten och inte i ändarna. På apoteket hade de inte tejpen och tjejen jag pratade med var inte så säker att jag har hälsporre, utan snarare en vanlig belastningsskada. Hmm…

Ha en lugn fredagsnatt <3

4 kommentarer

  1. Ditte

    Så vacker Vänortsparken är! Och nu extra fin med alla vackra äfrger, men jag kan tänka mig att det är trevligt att gå här när det är blomningsperiod. Säkert har parken sin tjusning alla årstider.
    Skönt att tandisbesöket avlöpte väl och att du blev lite ompysslad.

    Hoppas nu att det onda i hälen blir bättre om du teipar det och kansk ekan du titta in till någon kinesisk medicinskt kunnig och få lite råd och kanske få veta vad som orsaker smärtan.
    Hälsporre och belastningsskada är ju ganska olika saker…
    Önskar dig en trevlig fredag.
    Kram!

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Tack Ditte! Vänortsparken är så fin under alla årstider. Synd bara att alkisarna hittat dit och ockuperar bänkarna och låter högt. De stör inte mig, men jag tänker på dem som kanske vill komma dit med sin lunch.
      Ha en skön helg!
      Marja

  2. Judy

    What a beautiful park! The colors are so vibrant and the bridges, just adorable. Such lovely shades of green and the sounds of a babbling brook. Nice to hear that things went well with the dentist. All the best to you on the healing of your foot. Have a wonderful weekend Marja! 🙂 Hugs! Judy

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Thank you, Judy! Yes, it is a wonderful park with the mixture between old willows, bushes, plants, the brook and the small bridges.
      Have a nice weekend! Hugs!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.