Marja

Den långa resan.

En fuktig höstdag

IMG_20160927_160257

Vid sydspetsen av den avlånga Nydalasjön. I dag orkade jag ut på en cykeltur, fast jag gick den mesta tiden, eftersom det var så skönt. Tyvärr var det mulet och faktiskt ganska fuktigt nere vid sjön, men så vackert och lugnt.

DSCN1385

DSCN1390

Beskedet jag väntade på i går hade inget med min hälsa att göra om ni trodde det. Nej, det var något helt annat och nu har jag fått det… Inte vad jag hade förväntat mig… men nu vet jag och behöver inte tänka på det längre.

Allting händer av en anledning. I morse ex. tog jag fram ett par skor jag har när jag tränar inomhus för att fotografera dem till dagens bildutmaning på instagram.

IMG_20160927_121334

Ett par väldigt gamla Pumor. Det var länge sedan jag använde dem och jag hade glömt att jag hade ett par fina hälinlägg i dem sen förra gången jag hade hälsporre. De kommer väl till pass nu och är så där lagom sviktande men med motstånd. Jag köpte dem på postorder, så jag ska gå ut på nätet och leta. Jag hade hela sulor av samma material också.

God natt mina vänner <3

4 kommentarer

  1. Ditte

    Besked kan ju vara av skiftande slag men får en ett så vet en hur en ska förhålla sig och det är alltid bra.
    Vilken fin tur det blev igår och det ser verkligen fint ut där längs sjön.
    Jättefina pumaskor och hoppas du kan ha dem med nlägg.
    Kram och trevlig onsdag!

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Tack Ditte! Ja, det är alltid bra att veta och sen får man rätta sig efter det och göra det bästa av situationen. 🙂
      Gårdagen var fin, men i dag har vi haft riktigt höstruskväder med regn och blåst. Men det var inte så kallt, så klär man sig ordentligt går det bra att vara ute. 🙂
      Kram!

  2. Judy

    Beautiful and peaceful autumn view. Nice to see that someone left a chair for you to sit and enjoy the scenery. Hope you find the shoes and they really help your feet. I’ve had plantar fasciitis and can’t imagine the pain as heel spurs are worse. Take Care Marja! Hugs! 🙂 Judy

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Thank you, Judy! The chair is anchored into the ground by the Community. There are 3-4 chairs like that. In the summer there are tables and benches for people to sit at with their picnic basket.
      To be precise, I have plantar fasciitis and haven’t developed a heel spur yet. We tend to be a bit careless and call all heel pain heel spurs…
      Hugs! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.