Marja

Den långa resan.

Lat lördag

IMG_20161007_161101

Nu när löven försvinner, ser man de vackra vita björkstammarna igen. Det här fotot tog jag i går, för i dag har jag inte varit utanför dörren. Det har varit en seg dag, antagligen för att jag inte kom i säng förrän kl 04.00. Övertrött och inte nedvarvad… då sover man inte så bra. Jag drömde väldigt intensivt och vaknade med en stel och ond nacke, samt ont under båda hälarna. Men så är det, man får ta dagen som den kommer och göra det bästa av den. I går kände jag mig ovanligt pigg och kunde fara ut på en cykeltur. I dag har jag vilat… läst, sovit och målat.

Temat var ’solsken’ och jag fick kämpa för att få till det. Jag hade en ide hur jag ville göra, men lyckades inte. Till slut blev det solsken genom lövverket på ett träd. Jag ser att grenarna skulle ha accentuerats mer.

IMG_20161008_191051

Ha en lugn söndagsnatt <3 

4 kommentarer

  1. Ditte

    Tror alltid på att vila sig i form och vissa dagar blir mer intensiva än andra, både mentalt och fysiskt och båda är tröttande.
    Verkligen ett fint foto där man så tydligt ser de vackra björktammarna och deras mönster.
    Solskenet genom lövverket tycker jag blev fin. En annorlunda tanke.
    Kram och trevlig söndag.

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Ja, man måste lyssna på sin kropp och magkänslan. Jag tycker bara att det har blivit ganska många vila-sig-i-form-dagar i höst. Men jag har ju all tid i världen. 🙂
      Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.