Marja

Den långa resan.

Skönt att det är gjort.

IMG_20161019_191107

På väg till tandläkaren gick jag som vanligt genom Vänortsparken. Den stora kastanjen hade släppt sina blad, som låg i drivor på marken.

Operationen gick bra. Jämfört med att dra ut de tre infekterade tänderna var den mycket lindrigare. Det som jag egentligen var orolig för var att jag skulle bli kissnödig, för då spänner jag mig onödigt mycket. Jag har inte så värst ont heller… än. Tog precis en stor alvedon + en ipren+ antibiotika, så nu ska jag klara mig några timmar. Däremot är jag hungrig, för jag kan bara äta med sugrör… Keldasoppa, filmjölk, kaffe och halvsmält glass har jag kalasat på. Och massor med vatten förstås. I morgon ska jag ta det lugnt och helst inte prata så mycket heller, sa tandläkaren, så att stygnen inte går upp.

Jag missade akvarellmålningen i kväll och har ju inte hunnit måla uppgifterna i månadens utmaning heller i och med att jag har varit ute och rest. Om jag är pigg i morgon ska jag försöka ta igen lite.

God natt mina vänner <3

 

4 kommentarer

 1. Ditte

  Så skönt att operationen gått bra. Hoppas du helle rnte får mer ont.
  Men jag tror på tanken att vila dig i form.
  Vilka vackra bilder från Vänortsparken! Piggar upp!
  Hoppas du också är hyfsat pigg idag-
  Stor kram!

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Tack Ditte! Det har gått bra i dag… lite svullen kind och lite ont, men det är sånt man får förvänta sig. Nu gäller tålamod ett par dagar. 🙂
   Kram!

 2. Judy

  Happy to hear the surgery went well! 🙂 I love buttermilk and often use it in baking. My Dad would put salt and pepper in his. Are your stitches the dissolving ones or do they have to be pulled out? You are a busy lady so I’ll enjoy your watercolor painting whenever it gets done. Take Care! Hugs! Judy

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Thank you, Judy! My stitches are the dissolving ones so that’s why I’ll have to be careful a couple of days.
   Hugs!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.