Marja

Den långa resan.

Vänskap

DSCN1422

Jag är beredd. Jag gjorde en beställning på bokus och kunde inte låta bli att även köpa Paulo Coelhos Kalender 2017. Temat tilltalade mig… det är VÄNSKAP. Orden för de olika månaderna är Tolerans, Tillgivenhet, Klarhet, Samarbete, Tro, Vänskap, Kärlek i rörelse, Förståelse, Värdighet, Känslighet, Glädje och Empati. Intressanta ämnen, inte sant? De fina illustrationerna är fortfarande gjorda av Catalina Estrada och hennes stil har förändrats med åren. Nytt för i år är att motiven innehåller djur och färgerna är lite blekare.

I dag har jag varit trött efter gårdagens adrenalinpåslag. Allt verkar bra, förutom en svullen kind och lite ont som avhjälps med Alvedon. Jag har varit väldigt försiktig och ätit med sugrör på morgonen och på dagen, men nu på kvällen blev jag så hungrig att jag mosade kokt potatis med smör och salt för att få lite fast föda. Mums vad gott det var. För övrigt har jag inte gjort så mycket… mestadels legat på soffan. Utsikten därifrån kan jag inte klaga på. Den stora björken utanför fönstret är fortfarande väldigt vackert gul.

IMG_20161020_113600

God natt mina vänner <3

6 kommentarer

 1. Ditte

  Så fin Coelhos kalender är även i år. Och temat tilltalar mig förstås. Blir nog ett köp här också.
  Förstår att du behöver ta det lugnt ett par dagar och med den utsikten verkar soffan vara en bra plats för återhämtning.
  Förstår att lite fast föda smakade bra.
  Stor kram!

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Tack Ditte! Jag kan inte vara utan den kalendern och Johanna har den med sig hela tiden och skriver ner alla jobbgrejer i den. 🙂
   I dag har jag ätit både soppa och fast mat, så det går framåt. 🙂
   Ha en skön helg! Kram!

 2. Judy

  Happy Friday and a Wonderful Weekend! 🙂 I like the friendship calendar and the colors are lovely. When will you be ready for solid food? Nice view from your window and a good place to grow plants. Take Care! Hugs! Judy

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Thank you Judy! I buy this calendar every year. I bought one for my daughter and one for my granddaughter for christmas presents.
   Today I’ve had both soup and solid food. I think I’m extremely cautious, because I really don’t want anything bad to happen. Everything is okay, but my cheek is very swollen. 🙂
   Have a nice weekend! Hugs!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.