Marja

Den långa resan.

Skrattgropen är borta…

IMG_20161021_144123

Svullen kind…min skrattgrop har försvunnit. Fast det är bara kinden som är svullen, antagligen var tandläkaren lite hårdhänt för att komma åt. Jag var ju så bedövad att jag inte kände något då. För övrigt verkar allt läka bra och i dag har jag ätit fast föda… laxlåda, som jag köpte i Finland. Sånt som man inte behöver tugga så mycket.

På eftermiddagen blev jag rastlös, grävde fram en färdigritad kanvastavla som jag köpt på Panduro och satte mig ner och målade den. Ska fotografera i dagsljus i morgon så får ni se. Det är en dödskalle…

Ha en lugn lördagsnatt <3

 

2 kommentarer

 1. Ditte

  Skönt att du kunnat äta lite fast föda och laxlåda verkar vara en god och bra start. Skrattgropen kommer tilllbaka när alla svullnad lagt sig, Men vad jag förstått så tar det sin tid.
  Stor kram!

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Tack Ditte! Ja, jag vet att det blir bättre… I dag har jag varit ute. Tog bussen två hållplatser till matbutiken. 🙂
   Ha en fin söndag! Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.