Marja

Den långa resan.

Win-win för min del.

IMG_20161026_190321

 

Installation med handgjorda toalettborstar på Kii. Jag köpte en ny diskborste.

I dag har jag spolat en person, tappat bort en annan och stött på en som jag behövde träffa. Känns som win-win för min del.

Anders har försvunnit a.k.a. slagit igen sin verksamhet utan att på något sätt meddela detta. Jag hoppas bara att det inte hänt något… Konstigt nog är jag inte förvånad och börjar fundera över om jag kanske anat detta. Är det något i våra samtal som fått mig att förstå att en förändring är på gång… hmm. Min förra tandläkare gjorde ju samma sak. Sålde sin mottagning och gick i pension utan att säga något. Sånt gillar jag inte. Personer får inte bara försvinna så där.

Jag mår mycket bättre i dag. Svullnaden i kinden har helt gått ner och käken verkar acceptera implantaten. I dag kokade jag en stor gryta ratatouille, som jag åt med keso och oliver. Snart kan jag tugga råa grönsaker.

Gick längs hela Kungsgatan i dag. Rönnarna är vackra nu.

DSCN1439

DSCN1440

Det var mulet och grått, men plötsligt bröt solen genom molnen och när jag kom fram till gågatan lyste solen på björkarnas guldgula löv. Och himlen var blå.

IMG_20161026_173714

God natt mina vänner <3

2 kommentarer

 1. Ditte

  Så skönt att du mår mycket bättre och hoppas det fortsätter så.
  Men trist att personer i din omgivning försvinner utan att säga något. Gillas inte av mig heller när sådant händer.
  Skönt med solen, den piggar ju upp och höstens färger får ju ett het annat lyster i sol.
  Önskar idg en trevlig kväll.
  Kram!

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Tack Ditte! Ja, nu har det ju gått en vecka och då skall man ju vara återställd om inget tillstött. Jag tror jag har bra läkkött.
   Ha en skön fredag! Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.