Marja

Den långa resan.

Hittade en frisör

IMG_20161027_154107

Nyklippt och solen skiner. Gick till den andra frisörsalongen på Ålidhems centrum och fick en tid inom en timme. Kvinnan som klippte mig var ritktigt trevlig. Plötsligt hade vi mycket att prata om, för hon skulle flytta till Vargvägen nästa fredag… till en exakt likadan lägenhet jag hade och på samma gård. Och så kom hennes mamma från Finland. Jag blev nöjd med resultatet och kommer nog gå dit igen. Nära och bra och tydligen lätt att få tid.

Medan jag väntade på min tid, tog jag en promenad i duggregnet till biblioteket och tittade på en utställning med akarellmålningar av min lärare. Hon är så duktig. Senare kom solen fram igen och livet kändes plötsligt riktigt bra. Inte så bra dock att jag orkade fara iväg på vattengympan, men nästa vecka ska det nog bli av.

I morgon är det redan fredag… veckorna går i rasande fart och snart är det jul. Kanske dags att börja göra julkort.

Ha en lugn fredagsnatt <3

10 kommentarer

 1. Ditte

  Så fin du blev i håret! Och bra att så snart hitta en frisör som du känner dig hemma med och hos.
  En duktig frisör och som kan ens hår är viktigt.
  skönt att du blir bättre för var dag och att krafterna håller på att återkomma.
  Hoppas solen tittar fram hos dig även idag. Annars skickar jag lite.
  Kram!

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Tack Ditte! Solen tittade faktiskt fram i dag också. 🙂 Jag blev väldigt nöjd med klippningen och att jag hittade en ny frisör så lätt.
   Ha en skön helg! Kram!

 2. Judy

  The haircut sure looks good! 🙂 Happy to hear your feeling better! Time sure does fly. Today the snow is falling and just starting to sit on the trees which will give them a Christmas look. Enjoy your weekend! Hugs! Judy

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Tack Inga-Britt! Jag är nöjd och det blev ännu bättre när jag fått tvätta och fluffa till det själv. 🙂
   Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.