Marja

Den långa resan.

Ljusslingan på plats

IMG_20161122_202851

Jamen då fick jag upp ljusslingan på balkongräcket och det blev så fint både inifrån där jag sitter nu vid köksbordet och utifrån när man går förbi och tittar upp.

I dag kom jag äntligen iväg till Ålidhems vårdcentral och listade mig där. Jag fick en doktor och en informationsbroschyr. Det här blir bra. Fyra busshållplatser i stället för byte av buss m.m. På kvällar och helger finns Primärvårdsjouren i samma lokal, jag har faktiskt varit där ett par gånger.

Sen promenerade jag den korta vägen till Ålidhems centrum och handlade lite mat.

I kväll var ordföranden och jag uppe  och pratade med en granne som fått klagomål. Sånt får man också göra. Det gick bra, nu ska jag skriva ett mail till den som klagat.

God natt mina vänner<3

2 kommentarer

 1. Ditte

  Så fint med ljusslingan! Och ljus nu behövs det verkligen. Fint att den syns både utifrån och inifrån. Vad bra att du bytt vårdcentral. Närmare och kanske mer ordning och att de finns tillgängliga även kvällar och helger.
  Ja, du har en del att stå i med styrelsearbetet…
  Kram och trevlig onsdag.

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Tack Ditte! Det var på tiden att jag bytte vårdcentral. Vet inte varför jag gruvat mig för det, men nu känns det bara bra. 🙂
   Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.