Marja

Den långa resan.

Redo för julen.

IMG_20161121_120833

En mulen och regning dag som i dag längtar man till sommaren, så därför lägger jag upp en sommarbild, så vi får drömma oss bort en stund.

Men innan sommaren får vi förhoppningsvis en ordentlig vinter och snart är det ju advent och jul. Jag gick upp till förrådet efter adventsstaken i dag… och det ena gav det andra och plötsligt hade jag satt staken på plats i hörnfönstret och båda stjärnorna, en i köksfönstret och en i sovrummet. I köksfönstret plockade jag ihop en bricka med ljusstakar och bling-bling och julänglarna och småtomtarna kom fram. Sen gjorde jag en ’julburk’ med små pumlor, kottar, en ljusmanchett och ett stort värmeljus. Den tänkte jag ha på köksbordet när jag röjt av allt jag har på det. Så nu är jag redo att fira jul.

Egentligen skulle jag ha skrivit ett protokoll i dag, men det här kändes mer angeläget… för att skingra mörkret. Och nu kom jag på att jag glömde bort att montera ljusslingan på balkongen. Det får bli det första jag gör i morgon.

God natt mina vänner <3

2 kommentarer

 1. Ditte

  Visst blir det snö igen! Och det lyser ju upp fint! Mysigt att ta fram adventsljusstakar och slingor och dte är ju dags. Lika bra att tomtarna, änglarna och det andra redan nu väcks ur sin slummer.
  Skönt att fixa hemma nu när inte vädret inbjuder till så mycket utevistelser.
  Kram!

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Tack Ditte! Ja det är trevligt med lite extra ljus. Nu har jag fått upp ljusslingan på balkongräcket också. 🙂
   Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.