Marja

Den långa resan.

Hittade en stövelknekt

IMG_20161126_162557

Hur lycklig blev jag inte när jag sprang på en hel låda med stövelknektar på Lagerhaus av alla ställen! Jag har ju letat efter en sån.

På stan var det julpyntat och inne på Utopia var det blingat värre. Verkligen konstigt att man inte kan ta ett foto på stan utan att få med en lyftkran.

IMG_20161126_175605

Det var inte så trångt i affärerna och jag sprang runt och införskaffade småsaker jag behövde. Bl.a. köpte jag magneciumtabletter på apoteket. Jag har aldrig ätit kosttillskott för jag tycker att jag får i mig det jag behöver med maten, men ibland kan det ju vara så att tarmen inte tar upp alla ämnen man behöver. Magnecium är bra för nerver och muskler och doktorn rekommenderade det tills vi får veta om jag behöver extra B12. Jag kämpade en lång stund innan jag fick upp burken… man ska trycka hårt på två bestämda punkter och vrida samtidigt och för det behöver man starka nypor. Jag tänkte att jag måste gå till grannen, men till slut lyckades jag.

Fidel Castro har dött och jag fick faktiskt ett sms direkt från Cuba innan jag hann höra det på nyheterna. Min brorsson är där och firar sin födelsedag och jag kontaktade honom för att gratulera. Han ska ringa när han kommer hem och berätta mera.

Nu ska jag sätta mig och göra några julkort. Det blir en enkel variant i år.

Ha en lugn söndagsnatt <3

2 kommentarer

 1. Ditte

  Så bra att du hittade en stövelknekt!
  Och visst är dte skönt att besöka butiker när dte inte är så många som rusar runt.
  Vad gäller kosttillskott så vet jag inte något alls, men klokt att du lyssnar på doktorn och hoppas nu att magneciumabletterna hjälper.
  Kram och trevlig första advent.

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Tack Ditte! Alltid kul att springa på något man letat efter. 🙂 Jag tror jag gjorde ett litet glädjeskutt av bara farten. 🙂
   Ja, vi får hoppas att magnesiumtabletterna blir bra och att de inte har några bieffekter.
   Ha det så trevligt på din resa. Här stormar det just nu alldeles förfärligt. Hoppas det lugnat ner sig till i morgon.
   Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.