Marja

Den långa resan.

Första julkortet

IMG_20161128_202720

Jag har redan fått mitt första julkort och blev lite stressad, för jag har inte ens hunnit sätta mig ner och göra mina än.

Med posten kom också besked på proverna vi tog på vårdcentralen i onsdags. Alla prover var bra, även B12. Det känns ju bra och eftersom jag är kvinna, blir det inga fortsatta utredningar… men hade jag varit man, hade doktorn gått vidare med ytterligare utredningar. Det läste jag nyligen i en undersökning.  För att gå vidare måste jag ’bråka’ mig till en utredning. Nåja, jag ska äta mina magnesiumtabletter en tid, mina besvär med domningarna kommer och går och blir det så där obehagligt igen, kontaktar jag förstås min nya vårdcentral.

I dag har jag jobbat med sakerna jag ska sälja på loppisen. Att prissätta tycker jag är jobbigt. Det är ju en loppis och då kan man inte sätta priserna så högt, men jag gick omkring och tittade i går och tyckte att priserna överhuvudtaget låg lite högre än sist jag hade bokat ett bås. Vissa saker vill jag ta betalt för, men märker jag att de inte blir sålda, kan jag alltid sänka priset. Men det känns skönt att bli av med saker som jag inte använder, försöker komma från tanken att de är bra-att-ha ifall om att…

Nu ska jag skriva ett argt mail till Svensk Direktreklam. Den personen som delade ut reklam i dag har lagt hela högen ovanpå vårt postskåp… bredvid skylten jag gjort som säger att man inte får lägga tidningar eller reklam där uppe. Hur tänker hen där? Att ’någon annan’ får ta hand om hens jobb? Min söta granne ringde på igen och frågade om hon skulle ta hela högen till återvinningen i morgon, men jag sa NEJ, Svensk Direktreklam ska hämta dem. Nå’n ordning får det vara.

Ha en lugn tisdagsnatt <3

2 kommentarer

 1. Ditte

  Så skönt att proverna var bra och kanske blir du bättre när du ätit magnesiumtabletterna ett tag.
  Julkort, bra att du påminde. Ska ordna med detta i helgen. Men det får bli inhandlade sådana.
  Rolit med båsloppisen men jag förstår dilemmat med prissättningen, men att sänka senare är ju helt ok.
  Lycka till! Även jag skulle behöva bli av med en hel del…
  Kram!

 2. Marja Granqvist (inläggsförfattare)

  Tack Ditte! Ja, det började ju inte så bra med loppisen, men det ska väl ordna sig. Julkorten brukar jag skicka i sista minuten, jag tycker själv att det är roligt att få dem dagarna före jul. Men med dagens postgång är det kanske säkrast att vara ute i god tid. 🙂
  Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.