Marja

Den långa resan.

Det blåser

IMG_20161227_163900

Se så fina virkade snökristaller och en ängel jag fick med posten i dag från min bloggvän Judy i Kanada. Thank you, Judy! You’re so sweet. Jag blev så glad. Nu ska jag stärka dem lite och sedan hänga upp dem.

I dag har det blåst alldeles förfärligt och jag tycker att det tilltagit nu mot kvällen. Det kommer i byar och jag har kollat på balkongen att inget ligger löst eller far omkring. Uppifrån grannens balkong hörs inget ljud och det var bra att jag tog tag i det, för som det blåser nu hade den där skärmen fört ett alldeles förskräckligt oväsen. För övrigt är det väldigt tyst i huset…studenterna har åkt hem och de övriga verkar också vara borta. Lite ödsligt är det nog.

Jag tänkte inte gå ut i dag, men när jag var nere i foajén efter posten, såg jag en röd solnedgång på den sidan av huset och var bara tvungen att klä på mig och gå ut och ta ett foto.
IMG_20161227_144008

Det gäller att vara snabb, för färgerna skiftar fort.

Ha en lugn onsdagsnatt <3

4 kommentarer

 1. Ditte

  Vad rart att skicka dessa snökristaller och änglar till dig. Fin omtanke!
  Förstår att du inte ville gå ut i blåsten men också att du ville föreviga den vackra solnedgången .
  Så fin fotot blev.
  Hälsningar och kram från mig i luften på 12000 m höjd och med fem timmar kvar till Helsingfors.

 2. Judy

  You are very welcome Marja! I’m so glad that you’ll enjoy them. 🙂 The red sky sure is a beautiful one. Have a nice evening. Hugs! Judy

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Thank you, Judy! Of course I enjoy your beautiful crocheted work! 🙂 Just love them.
   Hugs!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.