Marja

Den långa resan.

Röding med västerbottensostsås

IMG_20161228_200311

Blå timmen redan klockan tre på eftermiddagen. Ingen vacker solnedgång i dag… mulet hela dagen och regnet hängde i luften.

Jag for till min kompis på Mariehem, Vi la in några fakturor på surfplattan m.m. Sen ville hon bjuda mig på middag på Marias… i centrum. En trevlig restaurang med mysig atmosfär. På menyn stod både pizza och kebab, men vi beställde röding med västerbottensostsås. Helt fantastiskt gott. Portionen var stor och jag hade kunnat ta med hälften hem i en doggybag, men åt upp allt.

IMG_20161228_234329

Tack Inger för en fantastisk middag!

Ha en lugn torsdagsnatt <3

2 kommentarer

 1. Ditte

  Vilken vacker blå skymning du fick se! Härlig bild!
  Och så trevligt med middag ute med en vän. Röding med västerbottenostsås låter så gott.
  Länge sedan jag åt röding….
  Kram och trevlig torsdag.

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Tack Ditte! Det var flera år sedan jag åt röding och den här var alldeles färsk. 🙂
   Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.