Marja

Den långa resan.

Pulat i min egen värld

IMG_20170127_132244

I dag ser jag mycket bättre och har till och med kunnat läsa en stund. Vilken tur att det finns ljudböcker för dem som inte ser att läsa. Jag är inte så förtjust i ljudböcker, men jag vet många som tycker att det är mycket bekvämt.

Den lilla salvatuben ligger på en julklapp… ett fint glasunderlägg från moski i Kiruna, designat av Åsa Waara. Just nu har jag tekoppen på den här bredvid datorn.

I dag har jag varit trött, verkar vara varannandagströtthet nu för tiden. Jag hade svårt att somna, satt uppe och löste korsord, sov sen oroligt med en massa konstiga drömmar och vaknade trött. Ville gå ner till sjön och ta ett foto till dagens utmaning på Instagram, men det var så grått och tråkigt att jag stannade inne och la ut en gammal film från i somras i stället. Jag har verkligen tagit det lugnt. Läst, tittat på TV, plockat undan lite och planerat för ett par kort till Alla hjärtans dag. Flickorna brukar ju få var sitt.

Jag har inte ens pratat med någon i telefon och det är faktiskt himla skönt att pula runt i sin egen lilla värld en dag. Nästa vecka har jag något varje dag… provtagning på labbet, läkarbesök, tandläkarbesök, akvarellmålning och vattengympa. Sen väntar ett biobesök till helgen…

Ha en lugn söndagskväll <3

2 kommentarer

  1. Ditte

    VIsst är det skönt att disponera sin egen tid men inte så roligt att känna dig trött. Hoppas tröttheten är övergående.
    Glasunderlägget är verkligen både vackert och annorlunda och piggar upp och kan användas tll det man så tycker.
    Skönt att ögat är bättre och hoppas det snart är helt bra.
    Önskar dig en trevlig måndag.
    Kram!

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Tack Ditte! Tröttheten beror mest på sömnbrist faktiskt. Måste få till mina sovtider bara.
      Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.