Marja

Den långa resan.

Spam igen!

IMG_20170206_170418

Så vacker himmel i dag. Solen bryter igenom och inger hopp. Någon sa till mig att det ska bli solsken i morgon. Härligt. Det känns så länge sedan jag såg solen.

Den här veckan börjar trevligt. Jag var först på lunchteater på Folkets Hus med föreställning av Greger Ottoson. Skogens konung hette den. Först fick vi lunch vid sittande bord. En liten sallad med vitkål, fänkål och solrosfrön och oljedrypande foccacia till förrätt och kycklinggryta med indiska kryddor och ris till huvudrätt.
Föreställningen var trevlig. Jag tycker om Greger Ottossons sätt att berätta sina skrönor. Mellan varven, när vi behövde en tankepaus, tog han fram munspelet och spelade en trudelutt.

Sen fick jag skynda mig till bussen för att hinna till Ålidhems hälsocentral för att träffa diabetessköterskan. Det var ett trevligt möte. Eftersom det var första gången vi träffades, ville hon veta lite om mig och tog sig tid att fråga en hel del. Proverna som togs på labbet för en vecka sedan var bra, blodtrycket var bra i dag, så det enda som inte var bra är min vikt. Jag har stenkoll på vad jag äter, men behöver röra på mig mer, vilket inte är så lätt med mina knän och fötter. Jag blev erbjuden ett besök hos dietisten och tackade förstås ja till det. Fast jag vet inte… förra gången jag var där sa hon att jag äter helt rätt…

På fredag ska jag till sjukgymnasten och då har jag avverkat alla avdelningar på min nya hälsocentral.

I går orkade jag inte skriva något, för jag har drabbats av spam igen och blev alldeles förtvivlad när jag öppnade bloggen. Nu har jag kontaktat support igen och om jag inte får hjälp snarast slutar jag blogga här. Jag klarar inte av att se ett enda spam mera.

Ha en lugn tisdagsnatt <3

8 kommentarer

  1. Ditte

    Vad trevligt med teater plus mat därtill- Greger Ottosson är ingen jag alls känner till men får hålla ögon och öron öppna.
    Skönt att ditt besök på hälsocentralen gick bra och att dina värden var bra. Men inte är det lätt att röra dig mer när du har så ont.
    Kanske kan sjukgymnasten hjälpa dig till en träning som gör att du kan må bättre i kroppen och inte ha ont.

    Så trist med dessa spam. Undrar hur det ens kan komma sig när VK hålle ri det hela.

    Kram i sens kvällen.

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Greger Ottosson är en lokal förmåga… skådespelare och musiker. Den här föreställningen var i Västerbottenteaterns regi.
      Jag blev så förtvivlat besviken när jag såg nio spamkommentarer och det till mina senaste inlägg. Uppenbarligen finns det en läcka i Vk:s spamfilter. Få se om jag får hjälp, annars ger jag upp.
      Ha en fin vecka! Kram!

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Tack Anncharlotte! Jag hade tur den här gången och fick hjälp direkt från Vk:s support. 🙂

  2. Caanita

    Nej, nej du får inte ge upp. Jag tycker om dina inlägg därför att de är rogivande. När du berättar om dina promenader till och vid sjön och övriga små helt vanliga vardagskänslor/händelser, sprider du ett slags lugn som jag uppskattar mycket.

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Tack Caanita! Som tur var fick jag hjälp direkt, för jag vill ju inte sluta blogga. 🙂 Men det är tärande att bli översvämmad av spam. Nu verkar support ha tagit mig på allvar, så vi får hålla tummarna. 🙂

  3. Judy

    Lovely colors in the sky. 🙂 The lunch at the theater sounds very tasty and to enjoy a show is two pleasures at one time. Glad to see you checking out the health center. Wish you better health in the future. Spam is so irritating. I think our son has blocked the computers well as we seldom get any junk mail. Please don’t stop blogging as I really like to read your posts. Hugs! Judy

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Thank you, Judy! I got help at once this time so let’s hope that the spams will stop.
      Have a nice week! Hugs!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.