Marja

Den långa resan.

Tete-a-tete

IMG_20170313_163241

Köpte små tete-a-tete i dag och fick påskkänsla. Det är väl några veckor till påsk, eller…? De här små rackarna brukar dofta ganska starkt, så jag får se om jag klarar av dem. Annars får jag väl uppvakta mina grannar. Jag ska i alla fall placera dem i glasburkar och njuta så länge det går.

I dag har jag känt mig mycket piggare och det har känts lättare att gå. Jag tog inte ett enda snedsteg nere på stan. Det går som i skov, det där.

Hela dagen har jag funderat över ett sarkastiskt mail jag fick i morse från en person jag känner mycket väl. Inget var riktat mot mig, men jag blev ändå arg över attityden och egoismen…och har stor lust att skälla ut personen, be hen ta av sig offerkoftan och bli vuxen. Har inte bestämt än om jag ska göra det eller bara låta det vara. Vissa människor kan man inte ändra på tyvärr. Fast om man är tyst, så accepterar man ju ett dåligt beteende. Svårt det där.

Har jag sagt att min skrivare pajat? Nu vägrar den skriva helt och det är lite besvärligt. I morgon måste jag åka till net-on-nets lagershop och köpa en ny. Jag behöver en som också skriver ut fina foton och då vill jag ha separata färgpatroner. Jag tror det lönar sig att inte köpa den billigaste skrivaren. Jag får ta med mig min lilla bagagekärra och forsla hem den på. Wish me luck!

Ha en lugn tisdagsnatt <3  

6 kommentarer

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Tack Sandra! Skrivaren och jag kom hem välbehållna, trots att det var väldigt slaskigt väder. 🙂
   Kram!

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Tack snälla du! Ja, jag är nog positiv för det mesta, trots att det är kämpigt ibland. 🙂
   Kram!

 1. Ditte

  Vilka söta blommor! Hoppas nu du klarar av att ha dem. Påsken är ju sen i år men blommor piggar alltid upp och extra nu när våren verkar vara på gång.
  Lycka till med inköp av skrivare och en bra skrivare är det fint att ha. Till den vi köpte med till Spanien missade vi att köpa en med trådlös koppling men en usbkabel kan jag använda till min Mac men B kan inte ansluta sin padda som inte har någon usb port.
  Trevlig tisdag !
  Kram!

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Tack Ditte! Tills vidare går det bra med blommorna. 🙂 Jag köpte en fin skrivare med wi-fi så jag kan skriva ut från paddan och mobilen med. Få se nu om jag får i gång alla funktionerna. 🙂
   Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.