Marja

Den långa resan.

Kvällspromenad

DSCN1586

Blå timmen nere vid sjön. Fick för mig att ta en kvällspromenad. I går var det fint norrsken över Umeå och jag hoppades förstås att det skulle återkomma i dag. Inte just när jag var ute i alla fall, men kvällen var vackert blå.

I dag hade vaktmästaren sopat rent framför ytterdörren och mellan alla cyklarna. Antar att sopmaskinen kommer i veckan och sopar upp allt grus. Så skönt det ska bli när det inte följer med in.

I dag skulle jag posta ett brev och for ända ner på stan för att göra det. Ja, jag hade ju lite andra ärenden också. Bl.a. var jag på Pysselshopen och köpte en smal akvarellpensel och flera fina scrappappersark. Jag har några kort jag måste knåpa ihop nu. Det blåser fortfarande, men inte lika kraftigt, så jag kom mig på bussen utan problem. På stan låg cyklarna utslagna som på ett slagfält. Det är inte bara träd som faller i stormen. Hemma brukar jag ju alltid lyfta upp cyklarna som ligger på gården, men det kan jag ju inte göra på stan, även om jag gärna skulle vilja.

Ha en lugn onsdagsnatt <3 

2 kommentarer

  1. Ditte

    Vilket vackert blått sken! Och vad gäller norrsken hörde och såg jag på tv att det även var aktuellt långt söderut , men jag missade det. Vet inte ens om det syntes över Stockholm.
    Skönt att blåsten gett med sig hos er och att dte kan bli ”som vanligt” igen.
    Låter trevligt med besök i Pysselshopen och säkert kommer dina kort bli jättefina.
    Önskar dig en trevlig onsdag.
    Kram!

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Tack Ditte! Norrsken är svårt att se i stan med alla ljuskällor. Det var nog för ljust nere vid sjön också, borde ha gått djupare in i skogen, men det vågade jag inte i mörkret. Ska försöka övertala någon att komma med mig. 🙂
      Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.