Marja

Den långa resan.

Jag är en nattmänniska

IMG_20170426_115621

Tyngre än så här får man nog inte vara om man ska gå på isen ute på sjön. Ända sen jag såg det öppna vattnet i älven förra veckan, har jag väntat otåligt att isen ska försvinna från sjön. Jag vill så gärna att vattnet ska få flöda fritt… vintervila är bra, men nu räcker det.

I dag fick jag fara till Vårdcentralen för att be dem skriva ut ett frikort. Jag fick en faktura på besöket hos dietisten och upptäckte att jag hade betalat över gränsen till frikortet. Eftersom jag snart ska få en ny faktura, fixade jag ett frikort och bad dem registrera det i datorn så att landstingets fakturering skall se att jag inte ska ha någon mer faktura. Hoppas det fungerar nu, för jag vet av erfarenhet att det blir krångligt om jag måste ringa i efterhand. Senast när jag bad personen som skulle hjälpa mig att makulera en faktura, svarade hon att hon inte visste hur hon skulle göra. ’Det brukar finnas en knapp som det står makulera på’, sa jag då … och se hon hittade knappen och tryckte på den. Jag har ju arbetat med fakturor och de olika programmen är snarlika.

Sen promenerade jag till centrum och gissa vad… det började snöa igen.

I natt försökte jag gå och lägga mig en timme tidigare än vanligt. Jag var trött och somnade… men vaknade efter en timme och var klarvaken. Korsord och blåbär i en timme och sen blev sömnen orolig resten av natten. Undrar fortfarande om det är lönt att hålla på så här. Jag är ju en nattmänniska.

Ha en lugn torsdagsnatt <3

4 kommentarer

  1. Anncharlotte Johansson

    Tur att vi är olika, du förgyller i alla fall mina nattliga vakna timmar med ditt skrivande, fina bilder och foton!

  2. Ditte

    Så bra att du kom på att du skulle få ditt frikort för det är lätt att glömma och klurigt att sedan ordna till. Visserligen lyckades du förra gången, men man vet ju inte.
    Trist med snön men inget att göra något åt, Visst känns det som om våren kunde få komma på riktigt.
    Kram och trevlig torsdag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.