Marja

Den långa resan.

I morgon är det fredag igen

sjon

I morgon ska jag försöka hinna ner till sjön för att se hur isläget är. Aprilvädret fortsätter och med jämna mellanrum snöar det eller haglar. Jag satt och pratade med min kompis i telefonen… hon skulle gå till affären, men tänkte vänta tills det slutade snöregna. Det ljusnade lite och vi slutade prata så hon kunde gå iväg…och precis när hon var på väg hamnade hon i en hagelskur.

Vattengympa i kväll och det var skönt som vanligt. Vattnet var lite kallare i dag igen. När vi skulle ha den avslutande avslappningen blev jag yr när jag skulle blunda, så jag blev tvungen att öppna ögonen ett par gånger. Den här yrseln börjar bli oroande, men jag har ju tänkt vänta tills jag får komma på undersökningen på neurologen och ta upp det då.
Till hösten kommer det att bli förändringar i vattengympan. Vi har varit två grupper efter varandra som nu skall slås ihop till en grupp. Det har Reumatiska föreningen bestämt och det handlar förstås om pengar. Så är det ju på alla områden nu för tiden… nerdragningar och/eller prisökningar. Lite deppigt känns det faktiskt, för då kan det ju hända att alla inte får plats och man blir utan vattengympa en termin, eller får söka sig någon annanstans.

Min soda streamer har pajat…igen. De håller inte så länge. Undrar om en dyrare variant håller bättre?

I morgon är det fredag igen. Vart tog den här veckan vägen?

Ha en lugn fredagsnatt <3

2 kommentarer

  1. Ditte

    Vad trist med dessa besparingar och man kan undra vad de sparar till. Detta är ju verkligen fiskvård/ rehab och som är så viktig.
    Och hur ska de välja ut de som ska få en plats.

    TRist med en trasig sodastreamer, men kanske fnns det garanti kvar. Och ibland är en dyrare mer hållbar, men ibland är det också tur.
    Önskar dig en fin fredag.
    Kram!

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Tack Ditte! Ja, det är himla trist och jag vet dessutom att Reumatikerföreningen har resurser. Förr har det varit ’först till kvarn’ att anmäla sig som gäller. Måste kolla på hemsidan och i tidningen när man kan anmäla sig. Kan också hända att man går efter diagnoser…
      Ha en skön helg!
      Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.