Marja

Den långa resan.

Sol i dag och ingen snö!

grattiskort

Här är födelsedagskortet jag scrappade till Johanna. Grattis m.m. står på insidan.

Solen sken i morse när jag vaknade och snön var borta. Termometern visade +10 grader, men när jag kom ut blåste en iskall vind. Vi är på väg åt rätt håll i alla fall.
Dagen började med ett missöde när jag skulle ta fram lite blåbär på frukostgröten. När jag skulle öppna burken, slant den ur handen och den och alla blåbär rullade runt på golvet. Det var bara att sopa upp allt och ta lingonsylt på gröten i stället. Synd bara på de fina blåbären.

I kväll lyste kvällssolen så vackert i mitt hörnfönster.

kvallssol

I morgon är det vardag igen och jag ska till dietisten. På tisdag har jag anmält mig till Landstingets Livslustdag med intressanta föreläsningar och på kvällen är det min sista akvarellmålning. En kreativ heldag med andra ord.

Ha en lugn tisdagsnatt <3

4 kommentarer

  1. Ditte

    Skönt att snön är borta och att lite värme är på väg. Och blåsten ger nog med sig får vi hoppas.
    Vilket fint kort du scrappat till Johanna! Du lyckas så bra! Önskar henne också grattis på födelsedagen om än lite försenat.
    Önskar dig ett bra besök hos dietisten och det ser ut att bli aktiva dagar här i veckan. Och oligt är ju det också.
    Kram!

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Tack Ditte! Ska gratulera Johanna. 🙂 Nu börjar det kännas som vår, men det blåser fortfarande. Besöket hos dietisten gick bra. 🙂
      Kram!

  2. Agneta

    Det är så fint med hörnfönster det skapar hemtrevnad tycker jag! Kanske för att vi hade just det i mitt barndomshem byggt på 50-talet i Österbotten.

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Hörnfönster är väldigt fina… släpper in mycket ljus, men det kan bli lite svårt att möblera… jag vill inte ställa möbler framför elementen, så det blir ett tomt hörn. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.