Marja

Den långa resan.

Solglitter

solglitter

I går hade vi sommarväder och solen glittrade på älvens vatten nere vid Strömpilen. Plötsligt blev det svårt att välja kläder. Jag fick ta av mig kappan och gå i tröjärmarna från bussen. Det kändes varmt, men när jag kom in hade jag svårt att få upp värmen, hade nästan lite frossa. Solfrossa kanske.

I dag har jag städat på balkongen. Torkat av möblerna och räcket och tvättat köksfönstret på utsidan (det går inte att öppna…mycket praktiskt) och även fönstret på balkongdörren. Det blåste iskallt igen och jag blev alldeles stel om fingrarna. Tog ut kryddorna och en utemurgröna som jag köpte i går, men har tagit in dem igen till natten.

gudrun

Och så har jag varit ute på Tradera igen. Fyndade en sommarlätt tunika med en reva vid ena fickan av min favoritdesigner. Priset blev lågt på grund av revan, men den syr jag igen och så har jag en fin balkongtunika för varma sommardagar. Det gäller att tänka positivt. Ska ta fram symaskinen nästa helg och bl.a. sy de nya sovrumsgardinerna. Jag måste försöka hålla det ostökigt i veckan, för jag får besök både tisdag och onsdag.

Ha en lugn söndagsnatt <3

2 kommentarer

  1. Ditte

    Så skönt med sol och vackert väder och vattnet glittrar verkligen fint.
    Skönt att göra lite vårfint så att du kan njuta lite av balkonglivet när det passar.
    Tunikan är jättefin och visst går revan att ordna till. Du är ju händig.
    Önskar dig en trevlig söndag.
    Kram!

  2. Marja Granqvist (inläggsförfattare)

    Tack Ditte! Ja, det var vackert väder i fredags och ganska fint i går, men i dag har det snöat och vi har minusgrader, så vi kan sjunga Hej mitt vinterland… igen. 🙂 🙂
    Ha en fin vecka!
    Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.