Marja

Den långa resan.

For till Myrorna

Ja då var Eurovision Song Contest över för den här gången. Ett långt jippo som man ändå inte kan låta bli att se. Jag gillade Moldaviens glada låt, främst för koreografin och det balkaninspirerade instrumentala solot. Jag har ju dansat balkandanser och känner för de rytmerna.

I dag tog jag bussen till andra sidan stan. Jag åkte i en halvtimme och behövde inte byta, eftersom jag skulle till Myrorna och Willy:s. Med mig till Myrorna hade jag en stor kasse med grejer och ett par skor… och jag kom ut därifrån med två klädesplagg, en bok och en blommig liten låda. Det rymdes i min ryggsäck, så det kändes som jag ändå gjort mig av med något. Jag hade verklig otur, för två saker jag ville ha tog någon annan mitt framför ögonen på mig. Jag är antagligen för långsam, eller så hade jag otur. Det var kanske inte meningen att jag skulle släpa hem ett litet blombord i glas och rotting, eller en minibyrå som jag gärna hade decoupageat.

Sen gick jag till Willy:s och var tvungen att gå en omväg eftersom de bygger ut kring Jula och XXL. Genade genom en björkdunge.

bjorkdungen

Jag nyser och småsnorar och det beror på alpollen och sälgblomningen. Björkarna har inte slagit ut än, men snart…

Ha en lugn söndagsnatt <3

2 kommentarer

 1. Ditte

  Jag satte mig för att se ESC men tyckte det var så trist att jag stängde av efter en timme. Fanns inte en låt jag ens kom ihåg…

  Skönt nu med vår hos dig också men då kommer ju pollen till sin rätt och orätt förde som är allergiska.
  Hoppas det inte blir alltför illa för dig.

  Snopet att du ”blev av ” med det du ville köpa på loppisen. Men kanske var det bara otur.
  Kram och trevlig söndag.

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Jag tittade på hela spektaklet…ville ju se vem som vann. 🙂 Fast man kan väl säga att jag hade TV:n på och pysslade med en massa annat under tiden, för annars hade jag väl somnat. 🙂
   Ha en skön söndag!
   Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.