Marja

Den långa resan.

Mötet avklarat

glasmosaikfonster

Så här fint glasmosaikfönster finns det i stora rummet till föreningsgården vi hyrde av grannföreningen. Årsstämman gick bra. Inte så stor uppslutning, men vi fick ihop en styrelse och kommer att hanka oss fram ännu ett år. Jag tror det kommer att bli bra samarbete mellan oss.

I morse när jag vaknade var jag inte så pigg. Pollenprognosen sa måttliga halter av al, sälg och björk, men jag nyser, snorar, ögonen svider och jag har total hjärndimma. Innan jag gick och la mig beställde jag förnyat recept på Bricanyl inhalationspulver och kunde hämta ut det på apoteket i dag. ’Mina vårdkontakter’ på 1177.se fungerar så bra med Ålidhems hälsocentral. Mot kvällen när vi skulle ha mötet kände jag mig mycket bättre.

Ha en lugn onsdagsnatt <3

2 kommentarer

 1. Ditte

  Så trist att din allergi gör dig trött och hängig men bra att det finns lite lindring att få. Allergin tar ju på krafterna.

  Roligt att ni fått ihop en ny styrelse som känns bra och det bådar gott inför det kommande året.
  Kram och trevlig onsdag.

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Tack Ditte! Pollenallergin är ju värst och vi får hoppas att lövsprickningen går fort.
   Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.