Marja

Den långa resan.

Grönsaksbullar på Ikea

skywatch3

Den här bilden har valts till ’läsarnas instagram’ i Umeå Tidning den här veckan. Jag taggar många av mina bilder med #umeåtidning och då blir de synliga på den sidan. Om man sen har tur blir ens bild utvald…och jag tror det här är tredje gången för mig. Tack för det Umeå Tidning.

I dag blev det en heldagstur till Avion och Ikea. Min kompis skulle köpa en ny mobiltelefon och vi var i Teliabutiken och funderade. Jättebra service fick vi där. Sen snurrade vi runt på Panduro och Ikea. Jag funderar på ett mindre soffbord. Vi gick vilse och fick dåliga anvisningar om vägen till restaurangen, så till slut bestämde vi oss att strikt följa pilarna och inte ta några genvägar.

Jag skulle äta Ikeas köttbullar, men ändrade mig i sista minuten och valde grönsaksbullar med rödbetshummus, stekt potatis och andra grönsaker. Grönsaksbullarna var riktigt goda, som falafel med hela ärtor och majskorn i.

För ovanlighetens skull kom jag hem utan att ha köpt någonting.

Ha en lugn torsdagsnatt <3

2 kommentarer

 1. Ditte

  Bilden är verkligen fin och roligt att många andra också tycker det. Stort grattis till att den blev vald till läsarnas Instagrambild.

  Bra gjort att vara ute på en sådan runda och komma him utan något. Men man kan ju inte handla bara för att…

  Trevlig torsdag!
  Kram!

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Tack Ditte! Jag tror att bilden gillades för att det är ett vårtecken och folk längtar ju…
   Jag vet inte när jag kom hem senast helt tomhänt, men jag var med min kompis och det var hennes ärende på Telia som prioriterades. Jag tycker nog mest om att gå ensam och strosa och se på saker, men vi hade en trevlig utflykt och det var ju det som var meningen. 🙂
   Trevlig torsdag till dig med!
   Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.