Marja

Den långa resan.

Atjoo!

skywatch4

Oxelns löv vecklar ut sig som fjärilar ur sina puppor. Eftersom löven är silvergrå på undersidan, skimrar hela träden i solskenet.

Våren kommer. Björkarna har små musöron och jag hörde att nere på stan var de redan utslagna. Det är varmare i city, eller så är det andra sorters björkar. Men snart… kanske redan i morgon…kan jag ta bilder på björkarnas skira grönska. Atjoo!

I dag for jag iväg för att äta lunch med skrivargruppen. Det blev en trevlig avslutning på terminen. Jag år fiskgratäng med kokt potatis och sallad och det var riktigt mumsigt. Sen passade jag på att gå till Myrorna, eftersom jag var alldeles i närheten och plockade ihop lite smått och gott för 47 kronor… en bok, ett bokstöd, en låda pappersgem och en ursöt liten rund plåtask.

Sen har jag skrivit protokollet för gårdagens möte och lämnat in det för underskrifter. Nu har jag bara årsstämmans protokoll kvar och det går ganska fort att skriva.

Ha en lugn tisdagsnatt <3

2 kommentarer

  1. Ditte

    Mycket pollen är det i luften och svårt för många allergiker. Men visst är det vackert nu med all grönska.
    Vilka kap på Myrorna!
    Trevligt med gemensam middag som avslutning på skrivargruppens aktivitetet. Och det lät väldigt gott!

    Önskar dig en bra fortsatt vecka.
    Kram!

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Tack Ditte! Ja, pollenplågan är som värst nu och det kliar inte bara i ögonen, utan på hela kroppen… Men det är så härligt att det äntligen blir grönt, så det får kompensera omaket. 🙂
      Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.