Marja

Den långa resan.

Blommor till balkongen

balkongen

Blommor till min balkong. Jag var nere på stan i dag och stack mig in på Buketten och plockade ihop några blommor. En stor Lobelia med både vita och blå blommor, en Margerit och några Tagetes. Jag letade efter en Million bells, men de som fanns såg så trötta ut… Jag får nog ta bussen till Plantagen nån dag.

Jag blev så förtjust i min blomkasse att jag glömde matpåsen på golvet i bussen när jag steg av. Katastrof! Jag hade varit på ICA Gourmet och handlat en del läckerheter och tyckte det var väldigt försmädligt. Som tur var kom jag på det ganska fort, så jag sprang ut till busshållplatsen för att fånga nästa buss in till stan och hoppades att det skulle vara samma buss jag kom med. Och jag hade tur… efter tre minuter kom bussen och min matpåse stod kvar där jag lämnat den. Lucky me!

skirgronska

Nere på stan var björkarna utslagna. Jag älskar den här skira grönskan, trots att det inte bara kliar i ögonen och halsen, utan just nu i hårbotten och över hela kroppen. Jag har klippt naglarna så korta det går för att inte klia sönder mina eksem i farten. Jag tror att det går över snart. I morgon tror jag att björkallen på min gata är fullt fotogenique.

Ha en lugn kväll <3

2 kommentarer

  1. Ditte

    Vilken tur och lycka att matpåsen fanns kvar. Finns ju min fiskpåse som för en vecka sedan försvann på ICA bredvid mig. Men dte finn shopp alltså..
    Jättefina blommor och jag förstår att du bar glad över blomsterpåsen. Och en tur till plantagen är ju alltid trevligt och säkert finns dina ”klockor” där.
    Kram!

  2. Marja Granqvist (inläggsförfattare)

    Tack Ditte! Vet du, jag tänkte på din fiskpåse och var nästan säker att någon hade tagit med sig min påse ut ur bussen. Jag hade köpt en massa bär och frukt som låg överst och frestade. Men jag hade tur. Det är bara tre hållplatser till ändhållplatsen, så det var inte så mycket folk kvar på bussen.
    På Buketten sålde de förresten Passionsblommor i kruka… blå. Jag fick sån lust att köpa en, men kom ihåg att de blommar väldigt sällan inomhus och bara över dagen. Glömde ta kort på dem. 🙁
    Ha en skön helg!
    Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.