Marja

Den långa resan.

Kliar i halsen

skirgronska2

Jag behöver inte gå ut för att uppleva den skira grönskan. Så här fin är den stora björken utanför mitt fönster. De små björkarna som planterades för fem år sedan utanför huset har tagit sig fint, utom en som inte har fått några löv än. Den kanske bara är lite sen.

Det kliar alldeles förfärligt i halsen på mig och jag småhostar lite. Känner mig inte förkyld, så det är nog bara pollen, eller astma. Tog bussen till net-on-net i dag. Behövde en färgkassett till den nya skrivaren… de som följde med var nog inte så välfyllda och jag har skrivit ut och kopierat en hel del dokument. De där kassetterna är inte billiga, men jag hade en premiecheck på 200,- och nästa gång ska föreningen få betala.

I helgen händer det mycket på stan. To-fre-lö är det marknad på gågatan, samtidigt som MVG gallerian firar 10-årsjubileum med en massa program i de olika butikerna. Modevisningar, författarbesök, workshop i akvarellmålning m.m.

Ha en lugn torsdagsnatt <3 

2 kommentarer

 1. Ditte

  Vackert med grönskan men givetvis svårt med din allergi. Roligt att följa björkarnas framfart från fönstret.
  Roligt med en helg då mycket är på gång och hoppas också att det vackra vädret består. Roligt att få läsa mer om detta.
  Kram och trevlig kväll.

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Tack Ditte! Det känns som jag åkt på en ordentlig förkylning igen. Kanske utlöst av allergin. Så trist och nu vet jag inte om jag orkar fara ner på stan till alla trevligheterna. 🙁
   Ha en fin helg!
   Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.