Marja

Den långa resan.

Kärlek i rörelse

juli

Vi har glidit in i juli månad. Månadens ord i Paulo Coelhos kalender är ’Kärlek i rörelse’. Jag tänker omedelbart på att man ska följa sitt hjärta, öppna upp utåt och träna på att vara tolerant.

”Änglarna är kärlek i rörelse. Som aldrig stannar, som kämpar för att växa, som står över gott och ont.”
(Ur Valkyriorna)

I dag var det ännu en dag med underbart sommarväder och jag cyklade runt sjön. Det blåste lite och temperaturen var alldeles perfekt. Allting är så grönt, frodigt och vackert nu. Skogen luktar så gott och jag gick och ledde cykeln och tänkte att ska jag verkligen fara från detta ljuvliga? Är det kvar om två veckor då jag kommer tillbaka? Jag blev tillfrågad två gånger om vägen runt sjön och jag kunde förstås beskriva exakt hur man skulle cykla och även vilket underlaget är på olika ställen.
Jag fotograferade en hel del med min nya mobil, men när jag kom hem fanns bilderna inte i galleriet. Jag såg dem medan jag fotade, men jag använde Instagrams kamera så det måste vara något fel på den. Jag blev så besviken. Nu får jag fotografera via mobilens kamera-app och dela till Instagram. Får väl gå och fråga om det på en Telia-butik i Stockholm. Alltid är det något tjafs.

Nu har jag packat min väska, ordnat med bevattning för blommorna både inne och ute på balkongen, plockat undan och gjort matsäck. Ser fram emot att sitta på tåget i 6 timmar i morgon. Skoja bara. Ser fram emot att åka till Stockholm.

Ha en lugn måndagsnatt <3

8 kommentarer

 1. grandmother

  Jag önskar dig en trevlig resa och hoppas att du får ha det riktigt, riktigt bra. Kram

 2. Ditte

  VIlken skön dag det blev! Och vist är det en vacker tid nu!
  Trist att bilderna inte fanns, men kansk eär det bara någon inställning som trasslar. Kansk ekan en butik hjälpa dig att se efter.
  Strålande sol idag i Stockholm, i alla fall just nu.
  Välkommen hit!
  Kram!

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Tack Ditte! Visst var det en inställning som jag själv var skyldig till. ???? Så tokigt det kan bli.
   Kram!

 3. Görel Hedberg

  Tycker om beskrivningen på änglarna, att de är kärlek i rörelse och står över gott och ont. Tar med mig det, har många gånger fått hjälp av dem.
  Önskar dig en trevlig tid i Stockholm. /Görel

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Tack Görel! Jag tror också att änglarna hjälper en hel del. ????

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.