Marja

Den långa resan.

En blomsteräng på soffan

kudde

En blomsteräng på min soffa. Hemtex hade 30% på reapriset och jag valde ut en kudde på soffan. Jag har några blommiga tyger liggande och ska sy fler färggranna kuddöverdrag i helgen. Egentligen for jag ner på stan för att min kompis uttryckte att hon ville ha en likadan tupp som jag köpte i går på Indiska. Eftersom hon är på landet, erbjöd jag mig att åka in och se om de fanns kvar. Och se, det stod en ensam tupp kvar under bordet och väntade på henne. Jag köpte en julgran/ljusgran till som jag ska ge till Johanna. Sen köpte jag en fin mugg, som jag ska ha på hyllan som blomkruka. Den har jag inte packat upp än, men den var himla fin med en papegoja på. Den var inte på rean, men jag fick 20% medlemsrabatt.

Nu har jag reafyndat tillräckligt.

Ha en lugn fredagsnatt<3

2 kommentarer

 1. Ditte

  Vilken fin och somrig kudde! Ja, man borde byta kuddar efter årstid, god idé. Roligt att en tupp fanns kvar och att du även fick tag på en ljusstake och vacker mugg. Bra fynd!
  Kram och trevlig fredag.

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Tack Ditte! Man får göra allt för att få lite sommarkänsla. 🙂
   Ha en skön helg!
   Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.