Marja

Den långa resan.

I’m back!

hurra

Hurra, hurra, nu har jag TV och WiFi igen. Routern kom fortare än jag tänkt och jag fick den att fungera nästan direkt. TV:n ville inte starta, men då gjorde jag om alla inställningar och sen klappade jag mig själv på axeln flera gånger. Fast det är lite skrämmande när man tänker hur det fungerar… man kopplar in rätt sladdar i rätt hål i ett skåp i hallen och vips känner både dator, telefon och TV av dessa osynliga signaler. Nya nätverkskoder och lösenord och så lyder de direkt.

Det har gått ganska bra att vara utan TV, men att inte kunna surfa på datorn som jag vill, har varit besvärligt. Jag har läst mycket och löst en hel del korsord. I går var jag på bio och såg den turkiska filmen Kedi om katterna i Istambul. Den var fin. Intressant hur man ser på katterna som lever på gatan och hur man tar hand om dem. Katterna lever i frihet på sina egna villkor, men får hjälp med mat och hälsa av människorna. Ömsesidig respekt.

Det har varit vackra, men blåsiga dagar och lugna fina kvällar. Här är några bilder jag tog när jag var ute och cyklade runt sjön härom kvällen. Vackert ljus i pastellfärger.

kvallsljus2

kvallsljus3

kvallsljus4

Ha en lugn söndagsnatt <3

4 kommentarer

  1. Ditte

    Välkommen tillbaka igen! Har saknat dig! Fint att det gick så bar att koppla in allt. Du är talangfull!
    Vilken fin film du såg! Lite liknande är det i Torrevieja och dte är roligt att se.
    Fina bilder och ljuset är vackert.
    Kram!

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Tack Ditte! Lite besvärligt när man inte kan blogga fritt, men nu så… Jag pratade om kattfilmen med min kompis i dag, för jag tyckte den var så fin. Gå och se den om du får möjlighet.
      Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.