Marja

Den långa resan.

Lite teknikstrul

rallarros

De fina rallarrosorna håller på att blomma ut, de sista blommorna i toppen lyser som små facklor i det gröna. Jag såg att rönnens bär börjar bli röda, medan oxelns bär fortfarande är gröna. Det känns som höst redan.

I dag har jag tvättat, vaskat golvet i tvättstugan och sopat upp lera och grus i trappan. Kan inte bara kliva över sånt. Sen fick jag nya tekniska problem. Jag var ju så lycklig i går när jag fick allt att fungera med nya routern, men jag glömde att min skrivare ju också går på WiFi. Nåja, jag kopplade in den och konfigurerade mot det nya nätverket, men sen fick jag inte kontakten mellan laptopen och skrivaren att fungera när jag skulle skriva ut några papper. Jag provade alla knep jag lärt mig och till slut tänkte jag ge upp… men jag är ju så himla envis och till slut såg jag att mina utskrifter dirigerades fel av datorn och det var lätt att årgärda, så nu fungerar allt perfekt.

Jag har bokat båtbiljetter till Finland och hotellrum, så nu väntar jag på att få fara om ett par veckor. I morgon ska jag på mammografi.

Ha en lugn måndagsnatt <3

6 kommentarer

 1. Ditte

  Ja, tiden rinner iväg och det märks ju på kvällarna att det börjar dra sig mot höst. Men augusti är en sommmarmånad och jag hoppas på många fina dagar.
  Bra jobbat att du fick skrivaren att samarbeta så visst är envisheten bra.
  Trevligt med en resa till Finland och roligt att planera den.
  Kram!

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Tack Ditte! Ja, till och med här uppe är det mörk på kvällarna nu. Augusti och september är mina månader… jag gillar när luften blir så där krispigt sval.
   Jag ser verkligen fram emot att få fara till Finland några dagar. Ska bo på hotell och träffa brorsan en stund varje dag. Hoppas på fint väder så jag kan hyra en cykel och cykla till kyrkogården.
   Ha en fin vecka!
   Kram!

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Tack Inga-Britt! Ja, vardagstekniken verkar jag klara med logiskt tänkande och envishet. 🙂
   Ha en fin vecka! Kram!

 2. Judy

  Lovely flowers Marja! Modern technology has me baffled and you seem to do real well with the computer. We are lucky enough to have a son who works in that industry. Nice to hear that your trip to Finland is booked. Best of luck with your mammogram. Hugs! Judy

 3. Marja Granqvist (inläggsförfattare)

  Thank you, Judy! I’m a little astonished myself that I managed to install the new device that goes to the TV, the computer and the printer, but now everything seems to function. 🙂
  I’m looking forward to my trip to Finland.
  Have a nice week! Hugs!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.