Marja

Den långa resan.

Ögoninflammation…igen

knolklocka

Upptäckte en ny blomma nere vid sjön. Är det en knölklocka? Den blå färgen blev väldigt blek på bilden, kanske för att det är kväll och lite dåligt ljus.

I morse vaknade jag med ett inflammerat öga. Igen. Fjärde eller femte gången den här sommaren. I och för sig blåser det hela tiden, men jag börjar bli lite orolig, Kollar hela tiden om jag ser tecken på keratit. Pulade i lite salva och tillbringade förmiddagen blundande på soffan. En kompis skickade ett sms och undrade om jag ville hänga med på Pingstkyrkans loppis, men jag var tvungen att tacka nej.

På eftermiddagen for jag i alla fall ut på en cykeltur. Telia ville att jag skulle skicka tillbaka den trasiga routern, så jag for till Posten med den. Apoteket, ICA och en liten omväg hem bara för att det var skönt väder.

Jag stannade till under lindblommorna. Humlorna hade party och flög berusade från blomma till blomma… krockade till och med med varandra. Bänken under trädet var alldeles klibbig av nektar och doften var bedövande söt.

lind

Rallarrosorna lyste som eldfacklor längs hela cykelvägen.

rallarros2

Ha en lugn onsdagsnatt <3

4 kommentarer

 1. Ditte

  Så trist med ögoninflammationen, hoppas den snart ger med sig.
  Och en tur ut förstår jag att du tyckte var skön. Bäst att nyttja de vackra dagarna.
  Kram!

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Tack Ditte! Ögat är mycket bättre i dag, men nu har jag ett större problem… ett ständigt trummande i örat igen…
   Kram!

 2. Judy

  Beautiful flowers down at the lake even though some are faded! Good to enjoy them while they last. Hope the eye is better soon? Have a nice rest of the week. Hugs! Judy

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.