Marja

Den långa resan.

Skulle bara till apoteket…

I morse hade jag ont i hela kroppen när jag skulle stiga upp. Antar att det är reaktionerna på akupunkturen och antar att det ska vara så. Muskler som slappnar av och nervtrådar som vaknar till liv.

Funderade lite vad jag skulle göra, hade olika alternativ, men bestämde mig för att ta bussen ner på stan till apoteket. Behövde fylla på medicinförrådet. På vägen dit gick jag upp till Clas Ohlsson för att titta på en ny väggklocka. Hittade en modell mindre och när jag kom hem och satte batteri i den, fungerade den inte. Fanns inga instruktioner om att man skulle göra något speciellt med klockan innan. Jag får väl gå tillbaka med den då.

Sen tänkte jag att jag skulle slinka in på Pysselshoppen. Jag har blivit lite pysselsugen igen… och det är ju alltid ett gott tecken. Köpte nyutkomna fina papper med grafisk design från Panduro. Imitationer av marmor, läder och gammalt trä.

scrapbookingpapper

Sen hade de ett häftigt reabord där jag gick loss. Bl.a. sålde de de här fina kalligrafi- och handskrivningsböckerna för 20,- Jag köpte två… en till mig och en till Johanna.

kalligrafi

Sen plockade jag ihop lite annat fint. Udda papper (5 för 20,-), ett kit för decoupage med lim, pensel och sax, fina stora fjärilar m.m.

pysselsaker

Vid kassan visade det sig att mitt rabattkort var fullt (10 stämplar) och jag fick 100,- rabatt. Så allt jag köpte kostade 102,- Det kallar jag att fynda.

På väg till apoteket gick jag in på Forex och växlade lite euro, så har jag det ur världen. I Finland går det ju bra att använda kortet överallt, men lite cash behöver man alltid.

I morgon är det fredag… igen.

Ha en lugn fredagsnatt <3

6 kommentarer

 1. Judy

  Such great bargains Marja! What lovely big butterflies and fine paper. Can’t wait to see what you create. .:) Have fun! Hugs! Judy

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Thank you, Judy! When I come back from Finland I will join the scrapbooking challenges again. 🙂
   Have a nice weekend! Hugs!

 2. grandmother

  Så bra att det verkar hjälpa med akupunktur. Jag vet av erfarenhet att man blir jättetrött efteråt, men det går ju i alla fall över. Kram

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Ja, jag är trött och i dag har jag huvudvärk. Jag skyller allt på akupunkturen. 🙂 Få se om jag blir bättre efter några behandlingar.
   Ha en skön helg! Kram!

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Tack Ditte! När jag kommer tillbaka från Finland ska jag börja göra scrapbookingutmaningarna igen. 🙂
   Ha en skön helg! Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.