Marja

Den långa resan.

Mera gult.

hostfarger7

Kungsgatan i dag. Den här årstiden märks det så tydligt att Umeå är ’björkarnas stad’. Jag var på väg till akupunkturen. Det var sjunde behandlingen i dag och jag köpte ett nytt rabattkort… fick sju nya behandlingar, men betalade bara för fem och fick dessutom pensionärsrabatt. Kortet är giltigt ett helt år.

Jag hade ont i nacken och huvudvärk och var allmänt olustig, men med nålarna på rätt ställen försvann huvudvärken och jag kunde till och med slappna av en stund. Bakom skärmen i andra ändan av rummet låg någon och snarkade…

I brevlådan låg ett brev som började: ’Information till dig som deltagit i studie om förebyggande av slaganfall i Västerbotten’  Jaså, det är så studien heter. Pratar man om ’slaganfall’ längre? Det är alltså den där studien där jag mätte EKG med tummarna flera gånger om dagen. Ok, det var inget fel på mig… inget dolt förmaksflimmer… och det var ju skönt.

I kväll har jag kokat ihop en ny sats ingefärs-citronshots.

shots

Ha en lugn torsdagsnatt <3

2 kommentarer

 1. Ditte

  Umeå gör verkligen skäl för sitt namn som ”Björkarnas stad” . Du fångar verligen fint hela året björakrnas olika färger.
  Bra med fortsatt akupunktur. Tar tid men det brukar bli så bra.

  Kram!

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Tack Ditte! Ja, det blir mycket björkar och i synnerhet nu när de är så vackra. 🙂
   Ha en fin fredag!
   Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.