Marja

Den långa resan.

Inga bilder i dag.

I dag kan jag inte ladda upp bilder. Så irriterande. Jag tycker att det fungerar allt sämre här på bloggen… ofta när jag skriver mina inlägg blir det fördröjning på texten. Måste kanske kontakta support på Vk igen.

Jag har haft riktigt jobbigt med min nacke den senaste tiden. Två kotor sitter ihop (artros) och det knakar och brakar när jag rör huvudet. Den senaste veckan har jag haft huvudvärk varje dag och så är det den här yrseln… Akupunktören är optimistisk och sätter sina nålar … I går kväll när jag satt i soffan brakade det till i nacken riktigt ordentlig. Jag vet att det inte är så farligt som det låter och det kändes nästan bra. Jag tog en värktablett, smorde in nacken med ipren-gel och sov med en yllehalsduk virad runt halsen. I morse när jag steg upp kändes det som jag kommit ut ur dimman… ingen huvudvärk och ingen yrsel.

I kväll var det vattengympa och vattnet var så varmt och skönt. Jag njöt i fulla drag. Veckans höjdpunkt för mig.

I morgon ska jag hälsa på min kompis. Hon är lite krasslig, så jag har lagat korvstroganoff som jag ska ta med. Tar med en påse ris och lite sallad också för att göra det enkelt för oss.

Ha en lugn fredagsnatt <3

2 kommentarer

 1. Ditte

  Så trist med din smärta. Mne skönt att du kurerade dig och att det nu känns bättre-Kan tänka mig att det var behagligt med vatttengympan. Så avslappnande för hela kroppen.
  Tror säkert din kompis uppskattar ditt besök och mysigt att du tar med dig mat.

  (Hoppas att supporten på VK kan hjälpa dig så att bloggen fungerar som den ska. )
  Trevlig fredag!
  Kram!

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Tack Ditte! Nackbesvären kommer och går och jag har lärt mig leva med dem. En operation är inte aktuell förrän nerver kommer i kläm och jag tappar känseln i händer och armar. En del beror på spända muskler och det är det akupunkturen ska hjälpa mig med. 🙂
   Ha en skön helg!
   Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.