Marja

Den långa resan.

Vart är vi på väg?

ikea

Vart är vi på väg?

Vad gör man en måndag när inget känns roligt? Man åker till Avion shopping och Ikea. Som vanligt kom jag inte längre än till Ikea, där jag snurrade runt, runt och som vanligt fick fråga hur jag skulle komma ut. Om jag inte skall titta på möbler, går jag in ’bakvägen’ och går mot pilarna tills jag kommer till restaurangen och då brukar det vara dags för mat. I dag åt jag kycklingfilé och melonsallad i efterrätt. Medan jag satt och åt gick solen ner bakom skogen. Så vackert.

sunset9

Sen gick jag en bit in mot möblerna för jag skulle titta på såna där skenor som man hänger över diskbänken med krokar för saker. Jag skall få hjälp med att skruva fast dem i överskåpen… om jag bestämmer mig för det. Det var då jag inte hittade tillbaks, utan gick runt, runt mellan sängar, kontorsmöbler, bord och stolar… tills jag desperat bad om hjälp. Jag hade tydligen missat en avfart.

Jag kom hem med en vit bomullsfilt, ett täcke, ett fint kuddvar, en tulpanvas och en svart bricka för 10 kronor i fyndhörnan. Väldigt nöjd med allting. Jag gick ut genom självbetjäningskassan och när jag hade klarat av min betalning kom en figur på dataskärmen som tackade och bredde ut sina armar och då gjorde jag det tillbaka, vilket roade tjejen som stod bakom mig.

Ha en lugn tisdagsnatt <3

4 kommentarer

 1. Ditte

  Vilken braig dag det blev trots allt. Och med fina fynd. Men visst är det ibland klurigt att hitta ut från IKEA. De vill ju helst att man ska passera allt.
  Kram!

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Tack Ditte! Ja, det blev en bra dag. På Ikea skall man ju vara uppmärksam på pilarna i golvet och även kolla på de blå informationstavlorna, men jag vill gärna gena mellan möblerna och tappar då pilarna… eller så går jag i mina egna tankar och kommer tillbaka till samma ställe hela tiden. 🙂 Tur att det finns trevliga anställda att fråga. 🙂
   Kram!

 2. Judy

  What a nice day you had at Ikea. Lovely sunset picture! The purchased items sound good, especially the tulip cloth. Such a great thank-you from the computer guy. Have a wonderful evening. Hugs! Judy

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Thank you, Judy! Yes, it turned out to be a very nice day. I bought a tulip vase… not a cloth. 🙂
   Have a nice week! Hugs!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.