Marja

Den långa resan.

Så mycket snö.

snohog

Så mycket snö och på gården har snöplogen lagt upp en jättestor hög som gör mig nervös. Dels leker barnen där och gräver gångar och kryper in och försvinner helt… dels ser jag för mig den syndaflod det kommer att bli när den skall smälta. Mest troligt kommer man att köra bort hela högen innan dess, så jag vet att jag oroar mig i onödan.

Nu grasserar influensan och många vänner är sjuka och ligger med feber och hosta. Trots att jag vaccinerat mig är jag väldigt försiktig, för jag läste i tidningen att årets vaccin inte ger ett fullgott skydd för alla varianter av influensan. Ibland missar till och med experterna.

I dag har jag skrivit protokoll, signerat räkningar och ansökt om bidrag till en resa. I morgon skall jag till frissan och sen vattengympan. Längtar.

Ha en lugn torsdagsnatt <3

2 kommentarer

 1. Ditte

  Det var en rejäl snöhög och som du skriver forslas den nog bort. Annar sskulle det nästan bli en pool där.
  Hoppas du slipper influensan. Jga är inte vaccinerad, har aldrig gjort det och pepper hitintills har det gått bra. Jag är ganska sällan ens förkyld, Men man ver ju aldrig.
  Trevligt med vatten gympan och avkoppplande.
  Håller tunnarna för att du kan få ett resbidrag.
  kram!

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Tack Ditte! Ja, snöhögen kommer nog att forslas bort. Ett par kompisar till mig, i samma ålder, hade heller aldrig vaccinerat sig och aldrig drabbats av influensan tidigare, men nu fick han till och med fara in akut eftersom febern gjorde honom alldeles förvirrad. Nu har de legat och hostat i två veckor. En annan god vän ligger inlagd med influensa i botten och ett blodsocker som löper amok… så årets influensa är inte att leka med.
   Vattengympan blev inställd… igen. 🙁
   Ha en skön fredag!
   Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.