Marja

Den långa resan.

Inställd vattengympa. Igen.

frosty3

Solsken på rimfrostträden i morse. Det är kallt på nätterna, men när solen kommer fram stiger temperaturen och så länge det inte blåser är -13 grader ganska skönt vinterväder.

Jag for och klippte mig och sen fick jag ett sms att vattengympan var inställd. Igen!! Det är tredje gången den här terminen som ju inte hållit på många veckor än. Nu får reumatikerföreningen verkligen skärpa sig och bemöda sig att skaffa vikarie. Vecka 10 har vi sportlov här uppe och då har vi fått veta att vattengympan blir inställd för att vår ledare skall upp i fjällen och åka skidor. Ingen vikarie tilltänkt då heller… snart får vi kräva avgiften tillbaka. Vattengympan är väldigt viktig för de flesta av oss och man tycker att just reumatikerföreningen kunde ha lite större förståelse för det..

Ha en lugn fredagsnatt <3

4 kommentarer

 1. Paula

  Men vad skoj att höra om er sångstund! Jag kände inte igen så många sånger som mamma plitat ner, när jag var barn skrev jag mest ner Svensktoppslistor. Men dom har jag inte kvar. Tur är väl det, de finns nog dokumenterade hos Sveriges Radio. Men självklart skrev jag även finska motsvarigheten. Men gillade alltid det svenska programmet bättre.Det upplevdes nog som modernare. I Finland låg väl ”Ikämiehet” flera år som etta på listan…Ja nog är det kul att rota i gamla saker. Men, det finns mindre trevliga minnen också. Nu ska jag läsa eller snabbspola igenom brev jag förde med min mor när vi var osams när jag flyttat till Sverige. Jag kan lova att det var hårda ord. Sen upphörde vår kontakt helt ett par år tills mamma inte orkade vara arg längre, hon ville ju ha kontakt med sitt enda barnbarn! Men att läsa breven väcker mycket känslor, o knappast några varma…

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   De sånger jag skrev ner var mest evergreens och schlager… på svenska, finska, engelska, tyska och franska. 🙂 Ja, det var tider det. 🙂
   Ha en fin helg!
   Kram!

 2. Ditte

  Jättetrist att vattengympan blir inställd. Just när den ordnas av reumatikerföreningen så är den ju särskilt värdefull för de som deltar. Kanske kan de till nästa omgång ha en stående vikarie. Inte rimligt att betala om den ofta ställs in.

  Din bild är väldigt vacker med rimfrosten på träden. Och blåser det inte ute så går det ju bra att ta sig en promenad. Hoppas du får en fin helgoch med en del sol.
  Kram!

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Tack Ditte! Förr om åren har vi alltid haft vikarier, men det verkar som föreningen vill spara på allt. Vi har protesterat, så vi får se om det blir någon bättring.
   Ha en fin helg!
   Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.