Marja

Den långa resan.

Vacker vinter.

uman

Många olika spår på älven. En bild från gårdagens vackra vinterväder nere vid Strömpilen.

I dag har det varit skiftande väder. Mulet…lite sol…ymnigt snöfall… Jag for iväg till Hälsocentralen för att ta prover inför besöket hos diabetessköterskan nästa vecka. Hade bokat tid på nätet och kom till och med ihåg att ta med ett urinprov. MEN jag var inte fastande och fick vända i dörren och komma tillbaka tidigt fredag morgon. För ett år sedan behövde jag inte vara fastande för de här proverna, men nu var det noga, för provet för ’lipiderna’. Jag som tyckte att det var så händigt att boka tid på nätet, men skulle förstås ha ringt och då fått veta vad som gäller.

I morgon kommer Ronja och jag har fått boka om hennes biljett hem till ett dygn tidigare. Hon hade nämligen en väldigt viktig sak på lördagen…hon dansar keypop i en grupp som skall bli videofilmade. Vi pratades vid i kväll, men jag nämnde inte ovädret på Arlanda och söderut. Har varit inne på yr.no som oftast är pålitlig och vi skall få ganska fint väder här på kustremsan. Kylan finns i inlandet och längre norrut. Men man kan aldrig vara säker så här års.

Nu tar jag en bloggpaus på ett par dagar, men sen ska jag berätta vad vi hittar på. Ser verkligen fram emot några dagar med mitt lilla stora barnbarn.

Ha en lugn tisdagsnatt <3

4 kommentarer

 1. Ditte

  Vad trevligt att Ronja kommer och jag önskar er fina dagar tillsammans Kul med hennes dans och filmning.
  Nu har vinter även kommit till Stockholm med snö och -10 och det ser ut att fortsätta snöa under veckan.
  Trist förr dig att komma till provtagningen ochvända i dörren. Men man kan inte veta allt i förväg.
  Kram och jag önskar er fina dagar.

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Tack Ditte! Ja, jag förstår att ni också har fått vinterkyla i Stockholm. Tänker på dina stackars kinder och hoppas du är rädd om dem.
   Jag är så glad att Ronja vill komma och hälsa på mig. Det är ju ändå en bit att resa.
   Kram!

 2. Judy

  Lovely winter river picture! Wishing you the best in health and hope your fasting tests turn out well. Have a great time with the granddaughter! Look forward to your returning to the blog. Have a wonderful time. Hugs! Judy

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Thank you, Judy! I’m enjoying my days with my granddaughter. 🙂
   Hugs!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.