Marja

Den långa resan.

Boostar immunsystemet.

ingefarsshots

I dag gjorde jag ingefärsshots igen. Måste försöka boosta immunförsvaret. Jag vet inte om jag blivit bättre eller sämre, tycker jag mer stampar på stället. Har sugit i mig Pulmicort några dagar nu och pipet i bröstet är nästan helt borta, men jag har en fruktansvärd hosta som låter alldeles förskräckligt. Jag tycker synd om mina grannar, för det hörs säkert i hela huset när jag sätter i gång på morgonkvisten. Nu har jag blivit hes på kuppen också.

På lördag for jag ner på stan en stund. Det var Björkstamarknad och liv och rörelse runt det nya Rådhustorget. De små prydnadsäppelträden blommade och jag fick lite Kungsträdgårdsvibbar. Folk satt på bänkarna i det vackra vädret och köerna till mjukglassen var långa. På marknaden fanns det vanliga utbudet, men jag var inte intresserad av något. Gick in på Åhlens och köpte en svindyr liten börs till bankkortet m.m. Varför ska man släpa på en stor plånbok, när man ändå bara använder kortet?

I kväll har vi haft konstituerande styrelsemöte hos mig. Jag tror vi blir en bra arbetsgrupp… vår nya ordförande är lugn och saklig. Han stannade kvar efteråt och vi gick in på HSB-portalen på nätet och fixade lite… registrerade den nya styrelsen bl.a. Nu ska vi inte träffas förrän i slutet på september.

I morgon ska jag klippa mig och sen har jag ärende ner på stan. Hoppas jag blir piggare när håret blir fint.

Ha en lugn tisdagsnatt <3

2 kommentarer

 1. Ditte

  Bra att pulmicorten börja verka. Och kanske blir den än mer effektiv tillsammans med ingefärsdrycken-
  Trevligt med marknad och lite extra fart och fläkt. Jag betalar ju ganska sällan småsummor med kort så en plånbok är med, men den är ganska liten. Är osäker på detta med korthanteringen.
  Roligt att ni fått till en bra styrelse och att du känner att detta blir ok.
  Önskar att du snart blir piggare.
  Kram!

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Tack Ditte! Jag är piggare i dag. 🙂 Jag betalar också mycket med Swish, men det är klart att ibland behöver man slantar och därför har jag en liten plånbok också.
   Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.