Marja

Den långa resan.

Fina Vänortsparken.

vanortsparken4

I dag var jag på Avion shopping och missade bussen jag skulle byta till på Vasaplan. Men det gjorde ingenting, för då fick jag tid att gå till min favoritpark, Vänortsparken, och beundra den frodiga grönskan. De gamla pilträden är som lummigast nu, ormbunkarna prunkar och den lilla bäcken porlar glatt.

vanortsparken5

Det verkar ha blivit ett söndagsnöje för mig att åka ut till Ikea och Avion. Det var väldigt lite folk där i dag och absolut ingen trängsel i affärerna. Jag åt på Ikea som vanligt. Kände för en lätt måltid och åt gravad lax och potatis igen och melonsallad i efterrätt. Det blev inga stora inköp, lite servetter och så handlade jag på Willy:s.

Det är mörkt i natt eftersom det är mulet. Känns så konstigt efter de ljusa nätterna vi haft. På torsdag är det sommarsolstånd och sen blir nätterna mörkare på riktigt.

De senaste dagarna har varit fina, men det har blåst en hel del.

nydalasjon4

Jag har cyklat runt nere vid sjön och plockat lite vilda blommor. Lupiner till balkongen och en skir bukett på byrån. Skall försöka få ihop en stor midsommarbukett som vanligt i slutet på veckan.

I morgon ska vi hänga våra akvarellmålningar i kyrkstugan. Eftersom jag bor så nära, cyklar jag dit. De andra som ska hjälpa till får plocka ner dem i Mariakyrkan och sedan forsla dem till kyrkstugan med bil.

Ha en lugn måndagsnatt <3

2 kommentarer

 1. Ditte

  Vänortsparken är verkligen vacker så att missa bussen och strosa där kan ju väl kompencera väntan.
  Jättefina bilder och det är ju verkligen grönt här.
  Kram!

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Tack Ditte! Tur att parken ligger nära busshållplatsen, så jag hinner dit allt emellanåt. 🙂
   Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.