Marja

Den långa resan.

Dålig stil.

vidsjon5

Stannade upp… så vackert i all sin enkelhet.

En fin bild att titta på efter en turbulent dag. Fick så dålig service av ett företag vår förening samarbetar med. Skickade iväg ett mail på natten om en förfrågan om något jag inte tyckte hade fungerat. Vaknade till ett nonchalant svar och mailade fler frågor. I stället för att ta reda på det jag behövde veta, började personen i fråga raljera och svara med ’kanske’ o.dyl. Till slut skrev jag att det inte fanns någon anledning att vara oförskämd mot mig, att vi har ett avtal och ett samarbete, något har inte fungerat och jag måste fixa det a.s.a.p. Då fick jag en ursäkt och det informationsblad jag behövde… samt huvudvärk. Som vanligt funderade jag om jag hade blivit bemött med större respekt om jag varit man. Ja, det hade jag!

Var tvungen att åka ut och handla lite med min huvudvärk, men när jag kom hem la jag mig på spikmattan i sängen och sov länge. Inte vad jag hade planerat för den här dagen precis. Lite bättre blev det när jag hittade en lönespec i postfacket. En gång om året får jag lite pengar för mitt arbete i styrelsen. Inte mycket, men ändå en uppmuntran för att jag engagerar mig. Jag brukar köpa något jag behöver… en ny laptop, en skrivare… i år blir det kanske en ny cykel.

Sen har jag skrivit ett medlemsbrev och delat ut till alla, plus den informationen jag till slut fick. Klappar mig själv på axeln.

Ha en lugn torsdagsnatt <3

4 kommentarer

 1. Caanita

  Att personer som har som uppgift att svara på frågor och hjälpa till med serviceuppgifter svarar och raljerar på det sätt du beskriver är inte acceptabelt. Ta reda på personens överordnade och framför din kritik! Tveka inte!
  En fin midsommar önskar jag dig trots busvädret som vi ska få. Regnet behövs.

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Hade jag inte fått en ångerfull ursäkt, hade jag kontaktat hans chef, men nu räckte det med att han förhoppningsvis lärde sig en läxa. Jag har inga problem att säga ifrån på ett sakligt sätt, men det tar på krafterna. 🙂
   Önskar dig med en trevlig midsommar! Jag har inget emot regn, det behövs verkligen.

 2. Ditte

  Väldigt trist och tröttsamt med ett dåligt bemötande och dessutom från ett företag ni samarbetar med. Bra att du stod på dig men det tär på en. Skönt ändå att du fick det du skulle ha, men illa att det ska krävas så mycket. Säkert hade en karl fått ett annat bemötande. GRRRR….
  Roligt med ett arvode för allt jobb du lägger ner och fint att då köpa något lite extra.
  Jag minns att du skrivit o en cykel….
  Kram och natti.

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Tack Ditte! Jag har inga problem att säga ifrån på ett sakligt sätt, men det tar på krafterna. Hade han inte bett om ursäkt, hade jag kontaktat hans chef, eller den som är ansvarig för samarbetet, men jag märkte att han blev lite skraj.
   Ja, jag skulle ju köpa en cykel i fjol redan, men det blev inte av och nu velar jag för egentligen är det inget större fel på den jag har, bara att den inte har ett så lågt insteg som jag fått för mig att jag vill ha. 🙂
   Önskar dig en trevlig midsommar!
   Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.